Tips: För er med torra nagelband

 
Under vintern får jag extremt torra händer och fnasiga tråkiga nagelband och här på sistonde har jag upptäckt en genial ide som verkligen råder bot på torrheten. Jag hade ett paket med billiga tandborsthuvuden till min elektriska tandborste som jag inte gillade formen på och bestämde mig för att testa att borsta naglarna med elektrisk tandborste och kokosolja för att försöka få bort det värsta av torrheten. Detta är inte något jag har hittat på själv utan något som det blev tipsat om i en tråd på Reddit, jag blev nyfiken såklart. Jösses vilken skillnad det blir! Nagelbanden blir exfolierade på ett sätt som jag inte lyckats få till med nagelborste och oljan återfuktar som bara den och ger nagelbanden ett friskare utseende. 
 
Borsta inte för länge, jag brukar köra ungefär 10 sekunder per nagel och ibland byter jag kokosoljan ut mot Lush's Lemony Flutter, CND's Solar Oil eller helt vanlig Vaseline. 

Kommentarer:

1 Terése:

Tänk att kokosolja är bra för så mycket. Super ju! :)

Svar: Ja verkligen! Och luktar gott gör det också...!
Anna

2 Ninni:

Kul tips!

3 Aida:

Vilket bra tips! Måste testas

4 Andrea / Tasty Tips Blog:

Ja men precis, vilken bra idé! Jag har just själv börjat inse vad mycket tandborten är bra till! Jag har också några billiga huvuden kvar till min äldre eltandis, så detta ska testas! :D

5 Maria:

Nej, vilket roligt och spännande tips. Det måste jag testa, har ju en gammal eltandborste hemma som jag aldrig använder.

Kommentera här: