The Body Shop Spring Trend Collection 2014

 
Den 12 Februari släpper The Body Shop fyra sminkprodukter med vårens Trend Collection 2014. Det släpps två nytillskott till den redan stora samlingen Lipgloss som The Body Shop säljer, rosiga Rose och guldigt skimrande Vanilla. Shimmer Cubes är en äldre The Body Shop produkt som jag faktiskt aldrig har testat så jag ser fram emot att sätta penslarna i dom två nya paletterna Brown (30) och Pink (26). Jag gillar att man kan flytta runt kuberna hur man vill i paletterna så att man kan skräddarsy en resepalett t.ex.
 
Skuggorna känns trevlig pigmenterade och är swatchade nedan på bar hud med ett rent finger, skuggorna blir ännu mer intensiva om man applicerar dom med våt pensel. Läppglansen har jag inte testat ännu men Vanilla luktar underbart av vanilj, tyvärr är jag inte så förtjust i ros-doft så den gick inte helt hem hos mig.
 
Shimmer Cubes Brown (30) och Pink (26) - 295 kr(4 x 3,5 gram)
 
 Shimmer Cubes Brown (30) och Pink (26) - 295 kr(4 x 3,5 gram)
 
Lip Gloss Vanilla och Rose - 130 kr (12 ml)
 
 Lip Gloss Vanilla och Rose - 130 kr (12 ml)
 

Kommentarer:

1 Johanna:

Shimmer cubes pink ska jag absolut kika närmare på, den ser jättefin ut!

2 Sandra - nagellacksnörd:

Jag är väldigt sugen på den bruna Shimmer Cuben! Har en annan färgsättning redan, med en blandning av färger, och jag älskar den! Med vatten på penseln blir färgerna kanonbra!

3 Mima:

Alltså. Den rosa paletten MÅSTE jag få tag i. Nu vet jag vad jag skall spara pengar till :D

Kommentera här: