Recension: The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder

 
En produkt som jag inte riktigt förstår att jag inte har skrivit om tidigare är The Body Shop's Honey Bronze Bronzing powder. Produkten kommer i fyra nyanser (01, 02, 04 och 03 som visas på bilderna i detta inlägg). Bronzern är helmatt (Hurra för bronzers utan skimmer) och appliceras likt silke på huden, mjukt och lättjobbat samtidigt som kakan är pressad relativt hårt för att undvika att man tar för mycket på borsten. Jag har använt denna som bronzer (Lätta svep runt tinningarna och kindbenen) eller som en lätt contour under kindbenen för lite extra oomph. Bägge delar fungerar bra och jag tycker att hållbarheten är riktigt bra. 
 
Under vintern är nyans 03 för mörk för mig så i dagarna har jag tänkt att ge mig in till The Body Shop för att köpa den helt ljusaste 01 som passar dom som är helt helt ljusa i huden. Ljusa bronzers kan vara svåra att få tag på så jag rekommenderar definitivt att ni som är ljusa och är nyfikna på att testa en bronzer kikar in hos The Body Shop och får en av expedienterna till att testa den på er. 
 
Lite extra plus i kanten: Snygg förpackning, snygg produkt inne i förpackningen och det allra bästa är att inga Oompa Loompas har blivit offrade för att skapa denna produkt. Jag bjussar även på en bild med ett helt osminkat Honi-nylle borsett från Honey Bronze Bronzing Powder som lätt contour.
 
 
 
Pris: 185 kr
Mängd: 11 gram
Finns i: 4 nyanser
Finns hos: The Body Shop
Mitt betyg: 5/5.

Kommentarer:

1 Aida:

Vilket bra tips för oss blekisar! Ska skriva upp den på shoppinglistan =)

Svar: Har köpt min bleka version nu och jag är in love!
Anna

Kommentera här: