Recension: The Balm"Mary-Lou Manizer"highlighter

 
I dagens recension ska vi hylla The Balm's champagne-färgade highlighter Mary-Lou Manizer till skyarna, för detta är verkligen en fantastisk produkt som jag önskar att jag hade klickat hem tidigare. Normalt dras jag mot lite mer rosa eller vita highlighters men denna gyllene godbit har gjort mig knäsvag.
 
Formulan är silkeslen, finmalen och mjuk samtidigt som den är lättapplicerad som sjutton, man kan liksom kontrollera hur mycket glow man vill ha och var man vill ha det utan att man ens behöver försöka. Nyansen är bärbar och neutral och framhäver brynben, kindben och näsrygg på överraskande smickrande sätt, rikligt med glow utan att kännas glittrigt. Hållbarheten är också mycket bra och jag har inget liknande nyansen i min samling. 
 
Vill man (Det vill jag, jag är ofta lite lat) så kan man använda denna som ögonskugga också, pluspoäng för produkter med flera användningsområden! 
 
 
 
 
Pris: 15 pund (Just nu på rea för 12 pund)
Mängd: 8,5 gram
Finns hos: Feelunique (Och jag tycks minnas att & Other stories.. har The Balm också)
Mitt betyg: 5/5
 

Kommentarer:

1 Sofies skönhetsblogg:

Kan inte annat än att hålla med dig!
Det är min favorithighlighter, tycker den är så otroligt fin!

2 kerstin:

Ser ljuvlig ut!

3 Linnea:

Det här är den enda highlighter jag står ut med, helt fantastisk! Jag är lite allergisk mot glitter...

4 Dess/Drömteori:

Älskar denna! Men den har gått sönder, buhu. Ska försöka laga den.

5 Viva La Diva “Dream Cheek” Rouge & Highlighter-palett:

[…] Den första highlightern (Sparkling Highlighter) innehåller precis som namnet antyder lite glitter. Jag älskar inte att ha glitter i min highlighters men det är inte glitterbomb, och den andra highlightern (Golden Highlighter) innehåller bara skimmer utan att vara lika BAM-in-your-face som min favorit Mary-Lou manizer från The Balm. […]

Kommentera här: