Förvaring: Ribba tavelhyllor till nagellack

 
I helgen satte jag och min kära man upp lite nya hyllor från Ikea i mitt sminkrum så jag tänkte visa resultatet nu! Tyvärr är det grått som bara sjutton i Danmark och jag har därför inte lyckats få till några bilder med dagsljus men det får duga med blixt. Hyllorna heter Ribba och kommer från Ikea, det är deras tavelhylla som finns i två längder och två färger. Jag har hängt upp mina ovanför min lackförvaring för att kunna få en bättre överblick på mina favoritmärken och få lite mer låd-plats till annat i Expedit-förvaringen som står under. 
 
Ribba är riktigt bra till smink och skönhetsförvaring, jag har sett att andra har använt Ribba till förvaring av hårprodukter eller andra skönhetsprodukter i trånga badrum där det inte är mycket skåp/hyllplats.
 
Vad tycks?
 
 

Kommentarer:

1 Aida:

Supersnyggt! Så där vill jag också ha i framtiden när jag får ett sminkrum! Min sambo vill inte ha så i sovrummet där jag har mitt sminkbord nu, helt orimlig är han tycker jag ;)

2 Mrs Data:

Jag har Ribba som kryddhylla i köket. :)

3 Nageldraken:

Det ser väldigt prydligt och snyggt ut, och det måste vara kul att få så bra överblick över lacken!

4 Ann-Sofie/Colour it:

Det blev såååå snyggt! Jag har också några såna, men resten står i två Helmer. ;-)

5 Wysteriia:

Fiiiiiint :D Sådär skulle jag också vilja ha men det är nytapetserat här så får lite ångest över att sätta upp för mkt på väggarna...haha!

6 Dess/Drömteori:

Lika fint som hos mig! Hihi.;)

Svar: Jättesmidigt ju! Ikea är bra till mycket :)
Anna

7 Lackert:

Så snyggt det blev, så man ser alla finingar

Svar: Ja "alla" får jag väl erkänna att det inte är :p Dom fick visst inte plats allihop men jag har favoritmärkena uppe iallafall!
Anna

Kommentera här: