Current favorites Januari 2014

 
Produkter i videon:
The Body Shop -- Blueberry Shower Gel
Vichy Aqualia Thermal night cream
MeMeMe -- Eye Sweep precision eye definer
Vichy Idealia BB cream -- Light
The Body Shop Camomile Cleansing Oil
Mac Cream Colour Base -- Husk (Frost)
The Body Shop Eye palette 02 Smoky Plum

Kommentarer:

1 Elin:

Favoriter hos mig för tillfället är
-Cliniques Moisture surge intensekräm som jag använder som nattkräm, har i princip blivit av med min yttorrhet sen jag började med den.
-Elizabeth Motts It's so big mascara som kom i decembers glossybox. Det enda dumma med den är att den inte säljs i Sverige...
-Sephoras nourishing hand cream, sämsta är att den i princip är slut...

Och Vichys BB cream blir jag än mer nyfiken på när du hyllar den!

Svar: Spännande att höra att du gillar Clinique's Moisture Surge, jag kan inte använda något av deras hudvård för jag får röda prickar överallt. Deras trestegssystem fick jag allergiska reaktioner mot.. Det är visst en eller två krämer jag kan använda från alla Cliniques produkter (Jag har visst testat mig igenom det mesta..!). Sephoras handkräm låter spännande, ska in och kika när jag är i Stockholm nästa gång!
Anonym

2 Elin:

Clinique verkar vara ett märke som antingen fungerar perfekt, eller inte alls. Jag har i princip fått bukt med min vuxenacne efter ett år med anti blemish produkterna *ta i trä*
Ja pröva gärna sephora handkrämen, den är inte supereffektiv som tex bodyshops hampakräm, men den går snabbt in i huden och gör dem mjuka.

Svar: Ja jag har också upplevt att det verkar vara bu eller bä när det kommer till Clinique, deras smink gillar jag dock jättemycket! Jag ogillar verkligen när man går runt och känner sig klistrig så det låter som något för mig!
Anonym

3 Kajalpennan:

Nattkrämen från Vichy är en favorit här hemma också

Svar: Tycker den är himla bra, sjunker snabbt in i huden också.
Anonym

Kommentera här: