Recension: The Body Shop"Camomile"Cleansing Butter

 
 
I Camomile-serien från The Body Shop finner vi detta rengöringssmör som kommer i metallbytta med skruvlock. Doften är precis som hos övriga dofter i Camomile-serien lätt, fräsch och blommig. Ett rengöringssmör masseras in på torr hud och tvättas sedan bort med ljummet vatten (Jag använder dessutom tvättlapp till borttagning). 
 
Formulan är fast och måste grävas ur med antingen spatel (Att föredra) eller fingrarna (Mer realistiskt). Genom att gnugga händerna mot varandra med produkten på fingrarna så smälter smöret och kan jobbas in i ansiktet. Smöret tar bort smink och orenheter väldigt enkelt och känns härlig på huden. Jag har inte heller några problem med att tvätta bort produkten!
 
Om jaaaaaag får bestämma (Säger jag inte detta i varje inlägg där jag trilskas med förpackningen?) så hade jag gjort om på förpackningen. Det är opraktiskt med skruvlocket och ohygieniskt med burk till denna slags rengöringar och det gör att jag dras mer mot Camomile Cleansing Oil från samma serie då den kommer i pumpflaska. Jag tar ofta bort smink i duschen så därför gillar jag inte öppna burkar då jag ofta får in vatten i dom och förstör produkten. Det är trist, för jag gillar produkten riktigt mycket men förpackningen faller mig inte i smaken.
 
Pris: 185 kr
Finns hos: The Body Shop
Mängd: 90 ml.
Mitt betyg: 3/5, bra rengöring, dålig förpackning.

Kommentarer:

1 Skatan:

Jag tycker också att produkten är grym men att förpackningen är betydligt sämre... MEN till dess försvar måste jag ändå säga att eftersom själva smöret är så hårt kan man förvara burken "stående på högkant" utan att produkten rinner och det är räddningen för mig och mitt trånga badrumsskåp... :)

2 RMCK - en blogg med skönhet, foto och tips:

Har hört såå mycket bra om denna, kanske blir att köpa en sån sen!

3 MATILDA:

älskar body shops produkter =)

Svar: Dom har många bra!
Anonym

4 Agnes Eriksson:

sv: hahaha gulligt juu...
åh sånna burkar är så jobbiga.. kram

5 skimmerstkuggan:

Jag instämmer verkligen, särskilt om förpackningen :)

Kommentera här: