Recension: The Body Shop "Camomile" Waterproof eye & lip makeup remover

 
Om ni har läst bloggen ett par år så vet ni säkert allt om mitt kärleksförhållande till L'Oreals Eye & Lip makeup remover, min absoluta favorit när det kommer till sminkborttagning. Som alltid så söker jag ändå vidare efter något bättre men än så länge har jag inte hittat något som är bättre. Idag tänkte jag att vi skulle prata lite om The Body Shop's remover från Camomile serien, en tvåfasremover som likt L'Oreals ditto tar bort vattenfast smink på ögon och läppar.
 
Removern gör absolut sitt jobb på ett bra sätt, den tar bort smink utan att man känner sig oljig och även vattenfasta produkter försvinner i ett nafs. Jag upplever inte att den löser upp smink lika snabbt som L'Oreals version men att den känns lite mer snäll och skonsam mot huden. En mycket trevlig remover som jag gillar överraskande mycket även om jag föredrar min gamla favorit en aning mer.
 
Pris: 145 kr
Finns hos: The Body Shop
Mängd: 150 ml
Mitt betyg: 4/5

Kommentarer:

1 Evelinasfina Skönhetsblogg:

Jag borde verkligen testa denna då. Om den nu känns mildare och skonsam!

Svar: Det tycker jag verkligen att den gör, men den är effektiv!
Anna

2 Johanna:

Jag gillar inte Loreals då jag tycker den är lite skarp och stark så jag använder alltid Yves Rochers tvåfasremover men denna låter ju lockande så jag undrar om du möjligen testat Yves Rochers och isf hur är den i jämförelse med Body shops?

Svar: Det har jag tyvärr inte men nu blir jag nyfiken när du nämner den! Ska se om jag kan kila in hos Yves Rocher i slutet av februari när jag är i Stockholm så kan jag testa och jämföra dessa med varandra.
Anna

3 skimmerstkuggan:

Denna gillar jag också, men precis som du finns det en gammal favorit som är ett strå vassare. För mig är det Cliniques tvåfasvariant.

Svar: Jag och Clinique fungerar inte ihop alls när det kommer till hudvård tyvärr :-/ Men remover har jag inte testat ännu, kanske får se om jag kan hitta en miniflaska någonstans.
Anna

Kommentera här: