Recension: Sampar First Hands Cream

 
First Hands Cream från Sampar är en handkräm som sägs ha anti-aging effekt på händerna genom att sudda ut rynkor och ojämnheter. Formulan känns silkig likt en primer till ansiktet och går väldigt lätt in i huden. Den återfuktar bra som en vardagskräm men om man har händer som är torra som fnöske kan jag rekommendera Hemp Handcream från The Body Shop som är en bra intensivkur(Men mycket fetare). Mitt absolut största irritationsmoment är när man applicerar en handkräm som lägger sig som en hinna och aldrig riktigt går in men med First Hands har jag absolut inte upplevt detta.
 
Doften är en slags blandning mellan dyr solkräm och mandelolja, lite blommig samtidigt som den är söt och nötig. När krämen väl gått in i huden är den mer neutral och doftar bara svagt av mandelolja.
 
Tuben kommer med en liten spetsig applikator som gör att man får mer kontroll när man applicerar, jag har aldrigt upplevt att jag applicerat för mycket och det brukar jag annars lyckas med när det kommer till andra handkrämer. Krämen känns lyxig, förpackningen med sin tunna spetsiga applikator och söt skyline känns lyxig.. Priset är tyvärr också därefter. För denna godbit får man ge ca. 240 kr och tuben innehåller 50 ml.
 
 
 
Pris: 240 kr
Finns hos: Sephora
Mängd: 50 ml
Mitt betyg: 4/5

Kommentarer:

1 Elin Fagerberg:

Spännande! Jag älskar deras nattmask.

Svar: Den har jag inte testat men jag har dagkrämen också, får lust att testa mer!
Anna

Kommentera här: