Recension: Mac Moisture Infusion

 
Ett av nytillskotten i min hudvårds-arsenal är Moisture Infusion från Mac's Prep + Prime linje. Moisture Infusion är ett silikonbaserat serum som innehåller bl.a. Hyaluronsyra som hjälper till att binda fukten i huden och ge ett fylligare intryck vid längre tids användning. 
 
Produkten som sådan är väldigt lättflytande och innehåller egentligen inte så mycket av fuktgivande ingredienser, däremot är det just dom fuktbindande egenskaperna som gör att den känns så behaglig på huden. Serumet känns inte fett och oljigt utan tränger mycket snabbt in i huden och bildar ingen hinna. Produkten kommer i en pumpflaska med vridfunktion som gör att man kan låsa pumpfunktionen vid resor t.ex.
 
Eftersom serumet är just silikonbaserat så känns det härligt silkigt på huden och utöver att min torra hud får sig en välbehövd fuktboost så fungerar den dessutom utomordentligt som primer under foundation. På kvällen applicerar jag Moisture Infusion under min nattkräm och har helt undgått den strama trista torra känslan som min hud normalt får under vintern. Fungerar UTMÄRKT under smink, min foundation håller längre och ser snyggare ut om jag använder denna under samtidigt som min hud känns mer återfuktad.
 
Pris: 370 kr
Mängd: 50 ml
Finns hos: Mac, Kicks.se, NK etc.
Mitt betyg: 4/5

Kommentarer:

1 skimmerstkuggan:

Låter kanonbra!

2 Nina:

Låter som en perfekt primer. Ska lägga den på minnet för framtida inköp.

3 Maria:

Tycker att det är synd att silikoner har en sågan negativ klang i mångas öron, alla primers jag använder är silikonbaserade och dem är jag supernöjd med.

Kommentera här: