Recension: Mac Mineralize Eyeshadow"Golden Hours"

 
Med Mac's vårkollektion "A Fantasy of Flowers" kommer Golden Hours, en mineralize ögonskugga som är uppdelad i fyra nyanser i jordnära guldiga och bruna toner. Kollektionen släpps den 8:e Mars och för Golden Hours får man ge 200 kronor. Utöver Golden Hours finns det även tre andra nyanser. 
 
Nyanserna är trevligt matchade och passar verkligen ihop i en look som ger ett mer naturligt uttryck. Den allra ljusaste gula nyansen är relativt skir så den ger bara ett subtilt skimmer på ögonlocket. Dom två mörkaste bruna skuggorna är definitivt dom två som är mest lättjobbade av dessa fyra, formulan är en smula mer silkig och lättapplicerad. 
 
Applicerar man dessa torra så får man till en naturlig skimrig sminkning som inte är allt för galen, men till gengäld så är färgerna inte lika starka. Applicerar man dessa med en våt borste så får man mer färgintensitet men skuggorna blir också lite svårare att blenda. Jag har gjort en video med lite mer information samt en kortare tutorial på hur jag har använt dessa. 
 
Pris: 200 kr
Finns hos: Mac
Släppdatum: 8:e Mars 2014
Mitt betyg: 3/5
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

sv: Tack! Ja den är verkligen jättefin!

2 Gelic' nail art:

Va kul! Och jag gillade verkligen youtubevideon! Kul att se hur du byggde upp skuggan och med vilka penslar etc. Gillar verkligen att se sånt och du är duktig på att förklara. :D Om man får lämna önskemål till kommande videos så skulle jag önska att man såg hela ansiktet när du pratade om produkten, nu var hakan/ev hjässan lite "avhugget". Och det hade varit toppen om hela ögonsminkningen kunde ha varit lika uppstorat som kring 7.00nånting.

3 Olivia:

Aa de är från H&M, Så fint tycker jag! :)

Svar: Ja jättefint!
Anonym

4 Crazie -:

Svar; hihi ja det är han verkligen! :3

5 Emma Berglund:

Svar; Ja så kanske det kallas, haha! :)

6 Mac Release Kalender » Honi Beauty:

[…] Fantasy of Flowers LE (8e Mars) - Produktswatches  - […]

Kommentera här: