Nyhet: Baby Lips kommer till Sverige

 
Något som jag vet många av er har väntat på är att Maybelline's populära läppbalsam "Baby Lips" ska komma till Sverige, nu har vi ett datum i sikte! Vecka 17 släpps Baby Lips och priset ligger på 39 kr/stk. Nyansutbudet ber jag om att få återkomma med men det ser ut till att det kommer sex variationer. 
 
Jag har inte testat dessa ännu men ser fram emot att göra det!

Kommentarer:

1 Dess/Drömteori:

Vad är det som ska vara så bra med dem? Har sett dem över hela Tumblr men... ja... why? :D

Svar: Dom ska visst vara "en ny slags läppbalsam", vad det nu betyder. Ge fukt, har roliga dofter, några har färg likt ett skirt läppstift. Varieras i olika former och kommer ut med limited edition variationer hela tiden. Får se om dom kan nå upp till hypen!
Anna

2 Evelinasfina Skönhetsblogg:

Blir också förvånad över hur hypade dessa är. Men då blir man också sugen på att testa så det blir spännande :)

Svar: Jag kan förstå det, precis som med EOS kör dom på olika dofter, grälla färger, LE-produkter etc. Några av dessa har tillsatt färg också så man får fatt i en helt annan målgrupp.
Anna

3 EllenF:

Dem ser jag också fram emot! Vart i Danmark bor du? Jag kommer till Köpenhamn nästa helg... Svara gärna i min blogg.. Kram!

Svar: Får meddelande "Cheating huh" om jag skriver på din blogg (?)! Jag bor i Herning, ligger inte långt bort från t.ex Legoland om du vet vart det ligger. Köpenhamn är så fint! Själv ska jag till Sverige nästa helg så vi byter land verkar det som :-)
Anna

4 Emelie / MLIPS.DEVOTE.SE:

Man kan dock redan köpa dessa i Sverige på craycray.se, men jag ser de gärna ute i butikerna :)

Svar: Jajjamen men det kommer nog bli mer lätttillgängligt när produkterna kommer ut i butikerna istället!
Anna

5 Beautybylinda:

Så spännande :) Kul att de kommer till sverige, får ta och prova när de dyker upp i butik :)

Svar: Ja verkligen, det ser jag fram emot! :-) Inte så fasligt dyra heller.
Anna

6 Camilla:

Kul! Jag ser också fram emot att testa dem även om jag också ställer mig lite frågande till hypen kring dem. De känns ju onekligen väldigt lik Lip Smackers cerat med doft och i vissa fall skir färg. Men det är klart, dessa kanske ger mer än en knappt märkbar nyansskillnad på läpparna.

7 Maja:

Jag har två olika Baby Lips och de är verkligen bra! De har inte för mycket färg utan mest glans och en hint av färg men är superbra för läpparna! Den längst till höger tycker jag särskilt mycket om!

Kommentera här: