Swatches:Ögonpennor från Stila, TBS, Essence etc.

eyeliners rimmel jordana essence stila.pngJag har samlat på mig en hel del ögonpennor på sista tiden som jag inte riktigt har haft lust till att ägna ett helt inlägg på, så vi kör ett samlingsinlägg trots att det är pennor till olika användningsområden och märken! Under dom senaste åren har jag letat efter en matt orange och en matt gul eyeliner men det har inte varit helt enkelt. För ett tag sedan blev jag tipsad om Holika Holika eyeliner i nummer 18 och Stila's eyeliner i "Canary" och klickade hem dessa. Jag är imponerad av hållbarheten på Stila-pennan och har helt klart fått mersmak, det enda problemet är att pennan är designad så att om man skruvar upp eyelinern så kan man inte skruva ner den igen, man får alltså skruva med måtta. Eyeliners med filtspetstipp är något jag älskar, det är enkelt och man slipper mecka med burkar och penslar. Jag har hört mycket gott om Jordana's Fabuliner och eftersom den kostar ungefär ingenting på eBay så fick den också följa med hem. LA Girl pennan heter Frosted Taupe och är så snygg under ögat, bara applicera och sudda lite både på fransraden för en lagom vardagslook. Vill man ha hållbarhet så kan jag helt klart rekommendera Rimmel's Scandaleyes vattenfasta eyeliners, Catrice's Waterproof eye pencil och Stila's Smudge Stick waterproof. Jag brukar normalt inte ha några problem med att ta bort mitt smink med micellärvatten men dessa tre krävde en oljebaserad remover för att överhuvudtaget rubbas.

Produkter:

  1. Essence Eyebrow Designer 05 Soft Blonde
  2. The Body Shop Brow Definer 02 Brunette
  3. LA Girl Glide gel eyeliner Frosted Taupe
  4. Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl 005 Nude
  5. Jordana Fabuliner Liquid Eyeliner 01 Black
  6. Stila Smudge Stick Waterproof eye liner Canary
  7. Holika Holika Jewel-light Waterproof Eyeliner 18
  8. Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof 050 Brown Town Girl
eyeliners rimmel jordana essence stila2.png eyeliners rimmel jordana essence stila3.png eyeliners rimmel jordana essence stila4

Kommentarer:

1 Donnachic:

Oj så många fina pennor, bra tips! Och jag måste bara säga att dina naglar är grymma! Både röda men de mjölkvita med en glitternagel åååååhh! Såå snyggt!
Lotta

Kommentera här: