Recension: Garnier Micellar Cleansing Water

garnier micellar cleansing water.png garnier micellar cleansing water2.pngEftersom jag gillade L'Oreals Micellära vatten så mycket (Och Garnier är ett av L'Oreals systermärken) så tänkte jag testa Garniers version för att jämföra. Garnier's micellärvatten kommer i en 400 ml flaska och L'Oreals innehåller hälften så mycket med sina 200 ml. Om man kikar på ingredienslistorna så innehåller bägge produkter samma ingredienser, men två av ingredienserna har bytt plats. Dom är alltså väldigt likvärdiga men man får dubbelt så mycket produkt till mindre pris om man köper Garnier's variant. Jag kan inte hitta några svenska prisuppgifter på dom svenska kosmetikkedjornas hemsidor så jag jämför med dom danska priserna, jag avväntar information från L'Oreal och uppdaterar därefter inlägget med aktuell info. Än så länge finns denna inte på den Svenska marknaden men L'Oreal hintade om att det är möjligt att den dyker upp i början av nästa år. Precis som med L'Oreals micellärvatten så applicerar jag lite av vätskan på en rondell, låter den vila på ögat och drar sedan bort sminket genom att dra rondellen neråt. Foundation och liknande försvinner väldigt enkelt och läppstift likaså. Då och då tar jag lite micellärvatten på en topz och formar min eyeliner om jag inte tycker att den är skarp nog. Eftersom detta inte är en oljig produkt så riskerar man inte att förstöra resten av sminket och micellärvattnet avdunstar sedan snabbt igen. Ibland använder jag denna på morgonen för att fräscha upp huden och ta bort skräp och orenheter som huden samlat upp eller skapat under natten. Produkten är skapat till känslig hud och är parfymfri, jag tycker den är både snäll och effektiv och det är två ord som ofta inte går ihop. En toppenprodukt med väsentligt bättre förpackning än L'Oreal-versionen.
  • Pris: ??
  • Mängd: 400 ml
  • Finns hos: ??
  • Mitt betyg: 4/5

Kommentarer:

1 kerstin:

Jag blir himla sugen på att prova!

2 Skatan:

Finns hod feelunique.com... lätt värt jämfört med l'oreals men jag vill slå ett slag för Avene som också finns i 400mls variant och är det bästa micellära vattnet jag testat :D

3 Lackert:

Jag funderar på om den ens finns i sverige, jag har kollat runt och sökt men inte hittat nåt. Men ska ju finnas att beställa :)

Kommentera här: