Tutorial Tisdag: Pop of colour

pinktut Jag tänkte att det då och då kunde vara roligt att lägga upp pictorials till er, där jag i text och bild går igenom hur jag har skapat en look. Ofta är det väldigt tidskrävande att filma en tutorial och även om jag ofta har lust så är det många andra måsten som står och lurar bakom hörnet. Idag kikar vi på en enkel sminkning där rosa används som en "pop of colour" ihop med en klassiskt nattsvart vingad eyeliner och en mjuk brun creasefärg. Hojta om ni har några frågor!  Jag har använt den rosa skuggan från Sleek Acid, Mac's Omega i ögats veck samt Makeupstore Ranch på den inre delen av locket. Brynen är ifyllda med Anastasia Brow Wiz i nyansen Caramel, eyelinern är The Body Shop's nya gel liner och mascaran är L'Oreal Volume Million Lashes So couture.

1.

Applicera en primer över hela ögonlocket. Applicera även din primer på den undre franslinjen så att den rosa skuggan har något att hålla fast i.

2.

Applicera en matt vit skugga från mitten av ögonlocket och in mot tårkanalen.

3.

Använd en ljus brun skugga och sudda från ögats veck och uppåt. Se till att suddasuddasudda för att få till en mjuk kant

4.

Applicera en rosa skugga på yttre delen av det rörliga ögonlocket samt på den undre franslinjen. Sudda in den rosa i den vita och se till att du får till en bra övergång. Om du tycker att det blir en kant mellan det vita och det rosa kan du ta lite av den vita igen och lägga det på kanten. Då suddas den rosa ut till en ljusare rosa.

5.

EYELINER, mitt favoritsteg! Du kan gå all-out klassiskt med vinge som jag har gjort eller bara definiera franslinjen lätt med en brun eller svart ögonskugga. Eftersom det är just rosa skuggor vi arbetar med så rekommenderar jag dock att använda svart då det skapar en slags barriär mellan det rosa och ögonen, annars kan man lätt se lite rödgråten ut.

6.

Snazza till ögonbrynen med valfri brynprodukt och applicera din mascara of choice, tadaa!  

Tips!

Om du är ute och reser och har glömt alla ögonskuggor hemma (Fruktansvärda tanke)så kan du med fördel skapa denna look med en highlighter, ett rouge och en bronzer. Nöden har ingen lag, amirite?

Kommentera här: