NOTD - Isadora"Belle Beige"

1 2 3 Idag bär jag Isadora's Belle Beige på naglarna, ett av fyra lack från höstkollektionen "Coffee & Poetry".  Dom flesta av er vet ju säkert att jag inte är en sådan person som dras till neutrala nyanser, så vi får väl sätta kors i taket för detta lack är verkligen en höjdare. Lacket är en ljus beige nyans med rosa undertoner, jag skulle beskriva det som blekt gammelrosa. Eftersom min hudton är väldigt rosa och blek så har jag alltid haft stora problemer med att hitta bra neutrala nyanser som inte är för orangea. Belle Beige täckte på två lager, hade lite längre än normal torktid (Inte mycket, men jag märkte lite skillnad) och jag upplevde lackegenskaperna som bra. Ett snyggt neutralt lack som känns superproffsigt och klädsamt.

Vad tycker ni?


Kommentarer:

1 kerstin:

Passar himla bra till din hudton! Jag har inte hunnit testa mitt än, det kan bli svårar matchning här ftersom jag är ganska gul i hyn.

2 Bella/sezethenail:

Men oj va snyggt det va på dig! Du måste verkligen ha den rätta hudtonen för den här färgen. Den ser helt knäpp ut på mig tycker jag! Haha!

Kommentera här: