Honi har kris del 1

1 2 Jag har alltid haft storslagna planer om hur jag ska färga mitt hår för att det ska bli hur läckert som helst men aldrig riktigt kommit till skott. Just nu har jag någon slags kris där jag ger mittenfingret till allt (Jag tror jag håller på att bli gammal och grinig...) så jag beställde hem lila hårfärg med planer om att göra en snygg dipdye/ombre. Hårfärgen heter Lilac och kommer från Directions. Jag hängde en plastpåse (Inköpspåse) runt halsen med hjälp av handtagen och en snodd och sedan applicerade jag färgen och rullade upp plastpåsen för att slippa ha färg överallt. Det blev lite ojämnt men i överlag tycker jag det är skitsnyggt! Riktig My Little Pony spya men på ett bra sätt. Eftersom jag känner mig själv så döper jag detta inlägg till Honi har kris del 1 eftersom jag vet att liknande påhitt kommer i framtiden också.

Vad tycker ni?

Kommentarer:

1 Maria:

Jag älskar det men ser inget krisigt i det! Sjukt fin lila nyans också, pastelligt mumsigt. Gud vad jag önskar att det fanns liksom glitterfärger, som var permanenta och inte bara sprayglitter...

Svar: Grejen är väl att jag under dom sista snart 27 åren inte har vågat färga håret så något måste väl ha hänt :p Finns det positiva kriser? Isf tror jag det är en sådan jag har.
[email protected]

2 kerstin:

Jag tycker det var hur fint som helst och välkomnar fortsatt krisande om det tar sig såhär trevliga uttryck :) Tummen upp!

3 Anna:

Kul! Måste våga ibland!

4 Lackert:

Jäklar vilken fräck effekt, ingen dålig kris det ;)

5 Lojs:

Supersnyggt!

6 Anna:

Den snyggaste krisen jag sett tror jag. Jag vill också ha en kris!

7 Emilie/krex:

Jag har börjat tänka på det som att det inte är kriser, utan tillfällen då man vågar vara lite wild&crazy, och utforska sig själv .D Snyggt i vilket fall som helst!

8 Honi har kris del 2 » Honi Beauty:

[…] “Honi har kris”, såhär lagom till min 27-års-dag. I första delen använde jag Directions hårfärg i nyansen Lilac, idag har jag dopp-färgat håret med Directions hårfärg i nyansen Fire. Det lila försvann […]

Kommentera här: