Trend Sommar 2014 - Skäggnaglar

1 2Nu när våren är kommen så är det på hög tid att vi kikar på sommarens nageltrender. Idag kikar vi på skäggnaglarna som är ett väldigt coolt sätt att smycka naglarna på, eller ja, runtom naglarna iallafall. Detta är en väldigt high fashion teknik som går ut på att man ser nagelbädden som fingrarnas ansikte och så lägger man lack runtom i formen av ett skägg. Jag har sett att några använde googly-eyes på sina naglar för att få ännu mer uppmärksamhet men det tyckte jag var att fuska lite. Lycka till med skapandet, det här är ju bara såååå snyggt och inga ringar eller armband behövs!

Tips:

- Använt texturlack för att imitera skäggstubb - Använt confetti-lack för att imitera hår, här har jag använt L'Oreals Grace Tweed som har en blå och vit nyans, min inspiration var tomten.

Kommentarer:

1 Tina:

Dagens bästa so far! ;-)

2 Lackert:

Haha jag hoppas innerligt att detta är ett aprilskämt :D

Svar: Vadååå skämt, det är ju high fashion!?
[email protected]

3 Elin:

Nog för att det finns en hel del tokiga trender, men det här är väl ändå ett april april ? ;)

4 Sara:

April april :)

5 Christel:

lol underbart :-)

6 Sofies skönhetsblogg:

Hahah men guuud!
Jag är så lättlurad och jag har nog redan glömt typ 10 gånger idag att det är 1 april och blivit väldigt fundersam! xD

Glodde nog på det här inlägget i 2 minuter utan att förstå hur det kunde vara trendigt eller snyggt för att sedan komma på mig själv!

7 Anna:

April april jag kan lura dig vart jag vill!!!

8 Evelinasfina Skönhetsblogg:

Bra fantasi där!! Men förhoppningsvis är detta ett aprilskämt snarare än high fashion :)

9 Lottsky:

Hahaha - nä du nu skämtar du allt med oss aprillo! ^_^

10 Maria:

HAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHA SKRATTADE SÅ ATT JAG KISSADE PÅ MIG, PÅ RIKTIGT! Jag fattade först inte att det var aprilapril så jag bah; ooooh det mååååste jag testa "facepalm"

11 1 April | Whereweare – Camilla & Jessica:

[…] Eller som på bilden, Marias nyaste husdjur, en elefant på 7 månader. Men roligast var ändå Honis skäggnaglar som är den ”nya trenden” i sommar. Läs speciellt tipsen […]

12 ANNELI BERGMAN - KRISTALLKRONA:

Du fick mig där ett tag... Tänkte "aja jag kommer iaf inte haka på den trenden i vår/sommar. men när den har lagt sig så brukar jag alltid köra det som var inne.." Och jag tänkte först googla på andra "skäggnaglar"... haha... xD

13 Nina:

Haha

14 Christine:

Haha tog ett tag innan jag fattade! Roligaste jag läst idag!

15 malin:

Alltså, det tog liiite för lång tid för mig innan jag kom att det var 1a april..
Haha.

16 Lela:

Att jag aldrig lär mig det här med första april...;) Tittade på bilderna och tänkte för mig själv att hon kan inte mena allvar?! Så jag hoppas innerligt att du inte gör det utan att det är ett aprilskämt:)

17 Dess/Drömteori:

HAHAH ;)

18 Nailbeard is the New Black! | Little Miss Consumer:

[…] Anna som driver bloggen Honi Beauty kom med sitt fantastiska aprilskämt om nagelskäggstrenden igår anade hon nog inte att det skulle skapa en riktig trend. För jag tänkte direkt; guuuu vad snyggt […]

19 Julia, Junes abstracts:

Tja, varför inte: http://junesabstracts.blogg.se/2014/april/nailbeard-royal-nails.html

20 EllenF:

Läste idag så jag gick på det helt haha! Kram

21 Emma P:

Hehe, stiligt;)

22 Bella/sezethenail:

När jag såg de här första April höll jag på o garva ihjäl mig! Men nu när jag tittar på dem är de faktiskt rätt snygga. Skrev ett inlägg på min blogg idag om nagelkonst utanför nalgarna och länkade hit :) för det var här jag först såg något liknanade! Kolla gärna om du vill!

http://seizethenail.com/2014/09/19/thoughts-about-the-cuticle-tattoo-trend/

Svar: Åh vad roligt! Ska definitivt kika in, har också sett massvis av nya produkter till att ha runtom naglarna så jag kanske slog huvudet på spiken ;)
[email protected]

Kommentera här: