Recension: Make Up Store Glitter"Cosmonova, Space och Northen Lights"

1_524597b39606ee73c26ca6a7 2_524597b79606ee7434b172cd  
I Juni släppte Make Up Store glittret Cosmonova och har under Augusti dessutom kompletterat med två ytterligare nyanser vid namn Space och Northen lights. Jag har fått hem ett pressutskick med alla tre så jag tänkte att vi skulle ta en närmare titt på dessa. Alla glitter kommer med ett vridbart sifterlock som jag dock har plockat ut på bilderna för att kunna visa er färgerna bättre.
Northen Lights är en gulgrön nyans som jag bäst kan beskriva som Chartreuse, riktigt trevlig färg som känns höstig och lyxig med sin nästan guldiga ton. Space är ett marinblått glitter som är riktigt snyggt ovanpå en svart bas. Cosmonova är lite annorlunda om man jämför med dom två andra glittrena eftersom den är vad jag vill kalla duochrome i rosa och grönt, mycket trevlig färgskiftning som påminner mig lite om en sjöjungfru.
Inget av dessa glitter är godkända för användning runt ögonen så det får vi hålla oss från, däremot har jag testat att använda dom på ögonbrynen (Som väl är "Runt ögonen" egentligen men men), på naglarna som glittertippar och på läpparna. Att recensera ett glitter är svårt tycker jag, dom beter sig inte på samma sätt som en ögonskugga när det kommer till pigment och hållbarhet så just denna gång skippar jag att ge ett betyg då glitter kan sitta bra eller dåligt beroende på bas och övriga förutsättningar.
4_524597c99606ee54ac72415c
Cosmonova, Space och Northen Lights
Pris: 95 kr/stk
Finns hos: Make Up Store
Mängd: 2 gram.

Kommentera här: