NOTD - Ciaté Caviar Nails"Candyshop"

t2_52373447ddf2b35d59f32d82 t22_5237344de087c3707e9452fcJag har helt glömt att visa er Ciaté's Caviar Nails set som jag testade för Daisy Beauty Awards så det tänkte jag råda bot på nu. Jag har kittet som heter Candyshop som består av nagellacket Superficial och Caviar-kulorna Candyshop. Kulorna går i trevliga godisfärger med orange, rosa och blå nyanser som känns festliga och roliga.
Först applicerade jag ett lager av Superficial, väntade ett tag och applicerade sedan lack och kulor på en nagel innan jag gick vidare till nästa.
Denna slags manikyrer känns mest som en festmanikyr eller något man bara bär under en dag, efter ett dygn ungefär börjar färgen på kulorna att blekna och kulorna faller av eftersom. Det som irriterar mig lite är att man fastnar i precis allt, jag tänkte att jag skulle dra på mig min stickade kofta efter ett par timmar med denna manikyr och spenderade därefter ungefär en halvtimme på att trassla naglarna ur ärmen på koftan. Jag tycker dock att det är ett himla kul kit och till fest är det ju så enkelt att slänga på och känna sig fin i et nafs.
Vad tycker ni om Caviar Nail trenden?

Kommentera här: