EOTD - Karma

 
"Your spirit is something that noone can take from you. Use it wisely." - Karma
 
Här kommer min andra League of Legends inspirerade smink-look, idag med figuren Karma som inspiration. Karma är en väldigt spirituell figur som slåss mellan traditioner och revolution. Jag gillade dom lila nyanserna i hennes klänning blandat med gulddetaljerna och har därför matchat det med dom starka gröna och blå nyanserna från bilden ovan.
 
Tidigare League of Legends inspirerade sminklooks:
- Syndra
 
 
 
 
Produkter:
Nyx Jumbo Eye pencil - Milk
Miyo OMG! Eyeshadow - Happy Suzy
E.L.F Brightening Eye Color - Punk Funk
Mac x Antonio Lopez - Violet palette
Esteé Lauder palette - Surreal Violet
Make Up Store Cake Eyeliner - Black
Maybelline The Colossal Cat eyes mascara
Anastasia Brow Powder Duo - Caramel
Collection Lasting Perfection Concealer

Kommentarer:

1 Bam:

Skitsnyggt! Verkligen impad av idéen också, som den gamern jag är så blev jag sugen på att sminka mig i WoW-anda men å andra sidan så är min Undead Priest inte lika snygg som älskad. :)

En fråga: Jag har aldrig provat Miyo's ögonskuggor. Hur är Happy Suzy, sitter den bra? Den är så himla vacker så blir lite sugen på att beställa en.

Svar: Man skulle ju kunna göra ett sjukt coolt WoW-tema! Jag spelar dock inte längre :-/ Men man kan väl göra det iallafall.. Jag gillar Miyo's skuggor men precis som med både E.L.F och Wet N Wild så finns det både bra och dåliga skuggor under märket. Happy Suzy är jättebra men den rosa systern färgade av sig på min hud. Det är dock bara den rosa som har färgat av sig och dom andra har jag bara haft positiva upplevelser med.
Anna

Kommentera här: