Recension: Mac Mineralize Blush "Lured to Love" (Divine Night 2013)

 
Jag nämnde att jag hade fått hem ett pressutskick med ett av Divine Night-kollektionens Mineralize rouge i kollektionsinlägget så nu tycker jag att det är dags att kika närmare på godbiten. Lured to Love är ett Mineralize Rouge vars nyans beskrivs som "Coral pink base with pink frost" och en Satin-formula. Att rouget är frostigt (Tänk överdrivet skimrigt) tycker jag inte alls stämmer utan den ljusreflekterande effekten är mycket mycket diskret och nästintill obefintlig. 
 
Rouget är riktigt lättapplicerat (Om än lite pudrigt i formulan) och går att bygga upp lite om man vill ha mer oomph i färgen. Jag använder oftast denna slags nyanser till vardags då det är så himla klädsamt med lite färg samtidigt som jag inte vill att det är allt för uppenbart.
 
 
Ett av mina favoritrouge heter Supercontinental och kom med en av Mac's höstkollektioner 2012. Jag funderade lite på om jag inte hade något som liknade Lured to Love eftersom det kändes så familjärt på något sätt. Att det kändes familjärt är kanske inte så underligt om man kikar på jämförelsesbilderna nedan, Supercontinental är snäppet mörkare och Lured to Love är en aning mer rosa men utöver det är dom stort sett identiska.
 
 
 
Pris: 280 kr
Släppdatum: 8e November
Finns hos: Mac, Åhlens City etc
Mitt betyg: 4/5, underbar nyans dock rätt pudrig i formulan.
 
 

Kommentera här: