Video: Uppdaterad smink/lack-samling och förvaring

Jag hade lust att visa hur mitt nya sminkrum ter sig, jag är inte färdig ännu men det är ju kul att se hur det förändras! Här kommer det alltså en liten uppdatering och en mer ingående smygtitt på hur jag förvarar mina produkter. 
 
Möbler:
Ikea Malm sminkbord (Lilla versionen) i svart/brun
Ikea Antonius insatser till bordet
Ikea Malm byrå med sex lådor och smyckesförvaring i toppen
Sminkspegel - OBH Nordica
Läppstiftshållare från eBay (Se inlägg här)
Ikea Expedit 4x4 rumdelare i svart/brun
Ikea Expedit matta vita låd-insatser

Kommentarer:

1 Ann-Sofie/Colour it:

Åh vad kul att se såna här inlägg, för jag är på gång och planerar en sminkhörna här hemma. Bra med tips, även om min samling inte alls är lika stor som din. ;-) Du har det superfint. :-)

Svar: Kul att höra! Det är alltid spännande att se hur smink och lack passar in i specifika förvaringar, det är ju några lite udda behov man har när det är just sånt som ska förvaras :)
Anna

2 Emelie:

Herrejäklar vad mycket lack du har. Alltid roligt att se hur folk förvarar de dock! Riktigt fint sminkrum :)

Svar: Och jag tycker ändå att jag ger bort lack och produkter mest hela tiden, gallrar bort sånt jag inte gillar etc. Tack!
Anna

3 Pssion Emelie:

Så himla smart med insatserna till Expedit. Jag funderar på att skaffa en likadan sedan när jag flyttar. Behöver verkligen mer förvaring och mina Helmer är fulla!

Svar: Insatserna är som gjorda för lack, dom passar sjukt bra där i! :) Klämde lite på Helmer men lådorna skulle bli för tunga/för tröga att dra ut. Gillar expediten, och om jag vill kan jag ju faktiskt köpa fler insatser.
Anna

4 Dess/Drömteori:

Älskar såna här videos :)

5 Lovisa:

Hur hög är bordet? :)

Kommentera här: