The Body Shop Jul 2013 - Makeup

 
The Body Shop släpper som vanligt massvis av spännande produkter när det vankas jul och jag tänkte att vi kunde kika närmare på smink-produkterna idag! Det är massor av fina produkter som släpps i år, jag som är en ögonskugge-junkie av rang kastade mig såklart över dom två ögonskuggepaletterna men resten av produkterna är lika fina dom. Jag är sugen på en sotig sminkning i lila med den plommonfärgade paletten och kajalpennan!
 
The Sparkler-flaskorna är ju så underbart vackra att jag tror jag låter dom stå framme på sminkbordet som prydnader, lite gammeldags lyx. Alla produkter förutom The Sparkler och Shimmer Bauble är swatchade längst ner i inlägget i både varmt och kallt ljus. Jag kunde inte få till vettiga swatches på The Sparkler eftersom det bara är mjukt glitter i två olika färger (Kallt rosa och gultonat guld) och även Shimmer Bauble var svår att få med på bild eftersom det är finmalet guldigt skimmer snarare än en täckande bas. Alla tre är dock väldigt fina om än lite svårfotade! 
 
Kabukiborsten är verkligen outstanding och galet mjuk och följsam samtidigt som den har en bra stuns, jag har varit på utkik efter en bra kabukiborste så denna ska verkligen hårdtestas. Jag håller tummarna för att den inte fäller och att den håller sin form även efter ett par tvättar!
 
Shimmer Bauble (275 kr).
 
Colour Crush Läppstift - Peachy Pink och Sweet Coral (165 kr)
 
The Sparkler - Enchanting Gold och Boudoir Pink (255 kr).
 
4-Step Smoky Eye Palette - Smoky Brown och Smoky Plum (295 kr). Carbon Eye Definer - Plum (110 kr)
 
Slanted Kabuki Brush - 205 kr
 
Colour Crush Lipstick - Peachy Pink & Sweet Coral. Carbon Eye Definer - Plum.
 
4-Step Smoky Eye Palette - Smoky Plum och Smoky Brown
 

Kommentarer:

1 Ann-Sofie/Colour it:

Ögonskuggspaletterna ser galet snygga ut. :-)

2 Elin Fagerberg:

Vilka vackra bilder du har tagit!!

3 Maria:

The Sparkler känns grymt lyxig, om inte annat hade produkten sett tjusig ut i badrumsskåpet

Kommentera här: