RiRi hearts Mac Holiday -"Phresh Out"Veluxe Pearlfusion Shadow

 
Under vecka 52 släpper Mac den sista i raden av "RiRi hearts Mac"-kollektionerna som har dykit upp under 2013. Jag har fått hem ett prov på Veluxe Pearlfusion Shadow palette med namnet Phresh Out som kommer med RiRi hearts Mac Holiday kollektionen. Paletten innehåller 5 nyanser, en beige, en lite varmare guldig, en roséguld, en grå och en mörk brun. Alla skuggor är fullspäckade med glitter och skimmer så det är inte något för er som bara gillar matta skuggor.
 
Paletten är vit med detaljer i roséguld och är lika stor som Mac's concealerpaletter eller ögonskuggepaletter med plats till fyra skuggor. Den ljusaste är en trevlig highlighter som påminner mig lite om Mac's Shroom, en gammal favorit när det kommer till highlighters. Den guldiga är okej, den är lite chunky när det kommer till glittret men om man trycker på skuggan med en platt ögonskuggeborste så var det inte ett större problem. Den roséguldiga skuggan var chunky crazyness och den mest svårjobbade av alla fem, basen är relativt skir så jag rekommenderar att man applicerar denna med fix+ eller våt borste. Dom mörkaste nyanserna var trevliga och har mer skimmer än glitter, dessa kunde utan problem appliceras med en fluffig blendingborste utan nedfall. I allt så gillar jag paletten, även om några av skuggorna behöver lite extra omsorg för att dom ska sitta bra på locket.
 
475 svenska kronor får man ge för denna palett i butik och den kommer som sagt i vecka 52. Jag har inte ett specifikt släppdatum. Pressbilder på övriga produkter i kollektionen kan ni se här. 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anki:

På tok för mycket glitter för mej, men supernygg.

2 Mac Release Kalender » Honi Beauty:

[…] Hearts Mac Holiday LE (Vecka 52) – Produktswatches - […]

3 Mac Veluxe Pearlfusion Shadow – Peachluxe » Honi Beauty:

[…] avlånga skuggor i olika storlekar. Jag har sedan innan testat en Veluxe Pearlfusion palett från Riri <3 Mac-kollektionen, bilder och swatches på den finner ni här. Prisen ligger på 435 kr/stk och paletterna kommer finnas på alla ställen som säljer Mac samt […]

Kommentera här: