Recension: Isadora Quick Dry Nail Spray

Att vänta på att nagellack ska torka är nog något av det tråkigaste i världen. Isadora lanserade för ett par månader sedan en så kallad "Quick Dry Nail Spray" som kommer i Aerosol-flaska och som sägs ska hjälpa nagellacket torka genom att påskynda avdunstningen av lösningsmedlet.
 
Jag är lite kluven till produkten då jag har upplevt att den fungerar bra till några lack men inte alls så bra till andra. Vanliga krämlack, skimmerlack och glitterlack som jag normalt använder Seche Vite på tycker jag inte torkar snabbare men om man använder sprayen till lack som t.ex. Liquid Sand/Sugar Crush lack så upplever jag att lacket torkar mycket snabbare än normalt. Man använder ju normalt inte topplack på Liquid Sand lack så jag tror att det kan vara därför som torktiden påskyndas så mycket Ett annat användningsområde är att använda detta till  matta lack som man heller inte använder vanligt snabbtorkande topplack på. 
 
Använder man inte matta lack eller texture lack (Och använder quick-dry topplack till andra lack) så tror jag inte att man får mycket användning för Quick Dry Nail Spray men om man är en texture-fiend så blir detta en lifesaver.
 
Pris: 69 kr
Mängd: 75 ml
Mitt betyg: 3/5.

Kommentarer:

1 FruVesa:

Låter intressant för de matta lacken, denna gör dem inte glansiga alls?

Svar: Nej inte vad jag har upplevt iallafall!
Anna

2 Maria:

Jag har exakt samma uppfattning och använder SV till alla lack utom texturlack.

Kommentera här: