Recension: Isadora Gel Eyeliner"Dark Brown"

 
Eyeliners och ögonskuggor är nog min största last i livet så jag gillar att märken som Isadora släpper lite mer spännande produkter, bl.a. den produkt vi ska prata om idag: Waterproof Gel Eyeliner. Jag har testat den mörkbruna nyansen, en färg som jag normalt inte använder då jag gillar svart eyeliner till min likbleka hud. Den bruna nyansen har blivit förvånansvärt välanvänd till vardags då den ger nog färg till att man öppnar upp blicken, men inte för mycket så att det ser för skarpt ut. 
 
Den medföljande borsten fungerar okej om man bara vill sudda ut färgen på franslinjen men jag använder en snedställd skarp eyelinerborste från EcoTools istället då jag kan skapa vingar och mer krispiga linjer. Formulan är sjukt vattenfast, jag har som vanligt duschtestat denna produkt (Det gör jag med alla vattenfasta produkter) och produkten var helt intakt på armen efter jag hade duschat färdigt. Impad! En trevlig gel-eyeliner med andra ord.
 
 
 
Pris: 119 kr.
Finns i: Fyra nyanser
Finns från: Vecka 32 med Color Chock kollektionen.
Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 Ingrid:

Nu har jag lite begränsad erfarenhet av gel eyeliners. Jag har tidigare kört med MakeUpStores cake eyeliner. Men jag har varit nyfiken på skillnaden och när den här härligt chokladbruna färgen kom så slog jag till typ direkt.

Penseln är jag heller inget fan av utan använder en annan pensel. Den är lite mer svårjobbad än cake eyeliner men samtidigt är det lite smidigare att inte behöva ha mixing liquid för att få den vattenfast så som den andra. Men när den väl är på plats gillar jag verkligen färgen och att jag kan göra en fet vinge men ändå vara lite diskret. Såååå sugen på den auberginfärgade också.

Svar: Det är just det där med att slippa mixing liquid som jag gillar med gel och cream eyeliners, jag slipper det extra steget om morgonen! Jag är annars ett stort fan av cake eyeliner också men det är som du skriver inte lika smidigt att använda, speciellt inte när man har bråttom. Jag är också sugen på den auberginefärgade, tycker den ser så vacker ut!
Anonym

2 EllenF:

Den ska jag ge mig på att testa nu! :)

3 Recension: Isadora Gel Eyeliner Aqua » Honi Beauty:

[…] med en nästintill metallisk effekt. Tidigare har jag testat Gel Eyeliner i nyansen Dark Brown, ni kan hitta min recension här. Jag var nyfiken på hur formulan var och hur produkten skulle bete sig om man jämför med Dark […]

Kommentera här: