Tutorial: Lättaste håruppsättningen i världen!

 
Det här är en av mina favorituppsättningar till sommaren eller bara till lata dagar när man inte riktigt orkar fixa så mycket med sitt hår. Du behöver egentligen bara ett tunnt hårband, men en saltvattensspray hjälper att ge håret lite mer struktur. 
 
Sjukt snyggt att matcha till sin outfit till vardags med ett lite mindre blingigt hårband eller med mer dekoration till festligare tillfällen. Hoppas ni gillar denna slags videotutorials, jag tänkte att det kanske skulle passa bra till balen för er som vill fixa håret själva!

Kommentarer:

1 Aida:

Jättefint! Måste testa :)

Svar: Gör det! Det är så enkelt :)
Anna

2 FruVesa:

jag längtar tills mitt hår växer ut igen!

Svar: :-) Jag kände samma när jag hade kortare hår!
Anna

3 Julia, Junes abstracts:

Jag älskar färgen på dina ögonbryn. Gillar frisyren också, men jag har för kort nackhår för att kunna göra den. Väntar, väntar, väntar på att håret ska växa ut så jag kan få det att sitta kvar. Brukar dock göra precis så här och sova i det ibland när jag vill få lite annorlunda, fina lockar i håret. De brukar bli som stora våffelvågor – jättefint!

Svar: Jag är ju rödlätt så mina bryn är också lite ginger :-) Tycker också det är tjusigt. Smart att man kan använda det till flera grejer än bara som frisyr, att få vågor hade jag inte ens tänkt på!
Anna

Kommentera här: