New in: Vår och sommarnyheter från The Body Shop

 
The Body Shop skickade ett stort paket med en massa trevliga nyheter och gamla godingar i nya tappningar som släpps här till vår och sommar så jag tänkte att vi skulle kika närmare på vad som komma skall.
 
En av nyheterna som jag är allra mest pepp på är att TBS släpper travelsize versioner av sina fyra bästsäljande ansiktsmasker, jag gillar ju att testa nya produkter och det är inte ofta jag köper en fullsize produkt just för att jag gärna vill kunna byta hejvilt utan att känna att jag måste använda upp en stor tub innan jag kan testa något nytt. Travelsize ansiktsmaskerna innehåller 6 ml produkt och kostar 25 kr/stk. Pressinfon ger inget specifikt datum utan det står helt enkelt bara "Vår 2013", så ni får hålla utkik. Dom kanske redan finns i butik?
 
Den andra produkten som jag kommer kasta mig över är den ytterst udda Spa Fit Firming and Toning gel-cream massager som har ett huvud som ser ut som en köttätande planta och som sägs ska strama upp huden. Jag är (Som alltid) nyfiken på om den håller det den lovar, det ska testas! Spa-fit kostar 350 kr/200 ml och har även den släppdatum "Vår 2013". 
 
 
Utöver ansiktsmaskerna så kommer det även en ansiktstvätt som tillskott i Tea tree serien som heter Cool & Creamy wash som sägs ska passa till hud som har problem med finnar och blemmor. Den innehåller 100 ml och kostar 115 kr, släppdatum 25e Juli.
 
Honey Bronze serien gillar jag sedan tidigare så det är extra kul att det kommer två nytillskott i form av en torrolja som är lite ljusare än den förra samt ett skimrigt läppbalsam. Förpackningarna är ju hur tjusiga som helst med bi-temat (Läppbalsamet som ser ut som en bikupa, clever!). Sedan tidigare finns också Honey Bronze Bronzing Powder som jag inte har testat, så det ska bli spännande. Produkterna finns i butik sedan 8e Maj.
 
Honey Bronze Shimmering Dry Oil Kostar 245 kr/100 ml och finns i två "färger" som dock inte skiljer sig särskilt mycket. Honey Bronze Bronzing Powder kostar 175 kr och finns i fyra nyanser och läppbalsamet kostar 95 kr/5 ml. 
 
Från den 4 Juli till den 25e September så drar TBS igång en kampanj där 44 kr från varje Dragon Fruit Lip butter som säljs går till välgörenhet. Läppsmöret har en underbar söt doft som känns både somrig och uppfriskande, nu ska jag bara testa och känna hur det känns på läpparna också. Dragon Fruit kostar 75 kr/10 ml.
 
Nu har jag lite att testa minsann, men jag tänkte höra med er först. Vad skulle ni vara sugna att se en recension på?

Kommentarer:

1 Erika / Dravena's Beautyparlour:

Ansiktstvätten och massagegrejen är jag intresserad av! Teatree- och seaweedmaskerna ser också spännande ut.

Svar: Ska testa massagegrejen först! :-) Ni är många som är nyfikna!
Anna

2 Sandra - nagellacksnörd:

Jag är sugen på att testa Tea Tree-tvätten! Den verkar spännande :)

Svar: Tycker också den verkar vara bra!
Anna

3 Beautybylinda :

Jag är nyfiken på allt :) jag har dessa hemma för test också så ska bli kul att se om vi tycker lika :) jag är nyfiken på c vitamin masken :)

Svar: Har bara testat Tea Tree masken än så länge och den var inte riktigt min kopp te, sved lite och luktade för starkt för mig :( Ser fram emot att testa dom andra, cvitamin masken tror jag är något för mig.
Anna

4 Michan- Beauty by M:

Jag älskar drakfruktsläppbalsamet! Kletar på det på kvällen när jag ska sova och vaknar upp med perfekta läppar :D

Svar: Låter inte fy skam det, ska testas!
Anna

5 Jennifer Ruuska - Makeup & Beauty:

Åh jag är så sugen på honey bronze oljan!

Svar: Den är så mysig! Luktar gott och så får man sådan ett fint skimmer :-)
Anna

6 Maria:

Definitivt SpaFit då jag blev grymt besviken på cellulit krämerna jag testat! Om du känner att huden stramas upp etc!

Svar: Jag testar och återkommer med en recension! Den är ju lite udda utformad så det blir kul att testa :)
Anna

7 Dess/Drömteori:

VÄLDIGT bra att maskerna kommit i småförpackningar, de kommer jag köpa. En sån förpackning brukar man ju dessutom kunna klämma ut 3-4 användningar av, så... :D

Svar: Gillar också småförpackningarna, mycket enklare om man vill testa något nytt!
Anna

Kommentera här: