Födelsedagstävling med Isadora!

 
Idag har jag en riktigt spännande tävling till er, bloggen fyller år och det ska såklart firas lite extra! Jag lottar ut fyra underbart fina produkter från Isadora's Eurovision-look samt ett av deras nya Twist-Up Gloss Sticks, en blandad kompott med både glitter till naglarna, en ny mascara och något till läpparna. 
 
Produkterna du kan kamma hem är:
Wonder Nail Papagayo Blue
Wonder Nail North Star
Nail Glitter Blue Magic
Big Bold Mascara
Twist-Up Gloss Stick 05 Pink Punch
 
För att vara med ska du skriva en kommentar och berätta vilken produkt från Isadora som är din absoluta favorit, och varför. Hur enkelt som helst!
 
Tävlingen avslutas om en vecka, den 10e Maj klockan 12.00. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, mitt beslut kan ej överklagas. Kom ihåg att skriva en emailadress, tävlingsbidrag utan emailadress raderas då vinnaren kontaktas via email efter tävlingens slut. Tävlingen är öppen för läsare i Danmark och Sverige.
 
3... 2... 1... Kör!

Kommentarer:

1 Sofie:

Grattis på födeseldagen och vad kul med tävling! :D

Min favorit från Isadora är deras Multi Vitamin Gloss i färgen Mandarien! Färgen är himla fin och glosset gör mina läppar så härligt mjuka, dessutom tycker jag att det luktar precis som vattenmelontuggummin, mums! :D

2 Emma:

Åh vad roligt med en tävling, och grattis till bloggen :)

Min favoritprodukt någonsin från Isadora är deras WonderNail-nagellack i färgen Femme Fatale, som är magisk. Djupröd i vissa ljus, nästan klarröd i andra, vilket gör att den är både classy och lekfull på samma gång och passar till i princip allt. Älskar känslan av gammaldags Hollywoodglamour den ger, och att formulan är vansinnigt bra och lättlackad samt håller länge gör mig ännu gladare!

3 Lisa:

Grattis! :)
Min absoluta favoritprodukt från Isadora är Soft Touch Lipstick nr 49 i färgen "Pearly nutmeg". Jag använder det i princip varje dag, det perfekta vardagsläppstiftet. Nu har jag dessvärre märkt att det slutat säljas, men kontaktade Isadora och dom hade några kvar på lagret som man fick köpa. Kommer nog aldrig hitta en sån bra färg igen när väl mitt lager tar slut men får hoppas att dom producerar nåt liknande någon gång i framtiden!

4 Julia L:

Har inte provat så många tyvärr, men jag måste verklien säga Big Bold mascaran! Har aldrig haft längre fransar ;) den fäller lite men jag älskar den ändå. Ska prova borsten till andra mascaror och se om det blir lika bra!

Och grattis till bloggen!

5 ALEXANDRA:

Wondernail-lacken helt klart. Oftast väldigt pigmenterade, lättjobbade och håller en hög kvalité till en rimlig prislapp. Mer sånt!

6 Lotta:

Grattis till bloggen! Kul med tävling!
Svårt välja en produkt faktiskt, gillar mycket från Isadora, men jag säger nog deras ögonpennor. Finns i många fina färger och dom sitter jättebra! Det är en sådan sminkning jag gör mest, (pga börjar tidigt) mascara och så någon eyeliner/ögonpenna, gärna i någon härlig färg!
Trevlig Helg!

7 Amanda :

Grattis bloggen!
Jag älskar isadoras kompakt puder. Jag har kombinerad hud och jag tycker att det funkar bra med att hålla borta glansen från min panna :) multi vitamin läppglansen är också underbara.

8 Emilia:

Grattis bloggen, hoppas det blir många fler år! Min favorit från IsaDora måste vara Second Nail. Tycker det är en underbar produkt som räddat mina sköra naglar. Innan jag fanns det förra året hade jag ALDRIG lyckats ha långa naglar, så jag är så tacksam för att det finns. Älskar också multi vitamin glossen. :)

9 Anna:

Min favorit Isadora produkt är deras Second Nail :) Helt underbart! Går inte alls av lika lätt och speciellt när man är i stallet behöver man något som gör att naglarna håller :)

10 Amanda:

Min favoritprodukt måste nog vara mitt Wondernail nagellack i en härlig mintgrön färg :)

11 Steffi:

Min absoluta favoritprodukt från märket är Big Bold Mascara! Jag får helt makalöst långa, volymfyllda, och bara sanslöst sexiga fransar av den! Annars älskar jag även deras nagellack, gärna i färgen Marzipan. :)

12 Sanna:

Deras nagellack, har säker 20 stycken...

13 Ifrith:

Hej, trevlig helg och grattis bloggen!

Min favorit från Isadora är utan tvekan paletten Matte Chocolates! Den har hängt med mig i flera år (!) och det är den mest använda paletten av alla jag äger (och då kan jag tillägga att jag är något av en pallett-hoarder...).

Sanningen är den att Matte Chocolates är min favoritpalett ALLA kategorier (gällande användbarhet) och den spöar således t.ex. både min 10-Inglot - och Urban Decay Naked 2 - Palett. Inte illa Isadora! :)

14 Nora:

Grattis till fyra år!

Min favoritprodukt är Eyeliner Fine Stylo. Enklare blir det inte att måla eyeliner! Utformad precis som en penna, så greppet blir riktigt bra.

15 Stephanie:

Deras inliners absolut! Sitter perfekt på vattenlinjen och länge! Billiga är dem också!

16 Ingrid:

Jag tror jag måste säga ögonbrynspennan, den sitter bra i mina bryn och det går på nolltid att få snygga bryn. Men IsaDora har många bra produkter så jag kan instämma i flera ovanstående kommentarer om jättebra grejjer. Men eftersom jag känner att jag måste välja ut en så blir det brynpennan just för att den använder jag ALLTID. Skuggor, ögonpennor, mascara, nagellack mm varierar jag i stort sett varje gång jag sminkar mig - men brynen åker alltid på med den brynpennan. Och billig tycker jag den är dessutom :)

17 Annefia:

Jag gillar IsaDoras produkter överlag (använder nästan bara deras make up) men min favorit är just Papagayo Blue som i mina ögon nog är det ultimata blå lacket. Färgen och lyster/glansen är helt outstanding och jag kommer på mig med att använda det lacket i alla möjliga olika manikyrer. Allra vackrast är det nog i kombination med Orly Spazmatic.

18 Anja:

Jag gillar Isadoras nagellack jättemycket, gillar den breda penseln och att dom är så täckande men den produkt som jag använder upp och köper om gång på gång är baslacket Second Nail i Nude, en billig toppenprodukt!!!

19 Matildha:

Jag är med!
Och min favo isadora produkt är självklart ngelacket, håller svin länge med, klara fina färger, torkar fort (bra för mig som alltid är så otålig) och är allmänt bäst. Har nog över 20 stycken lack med isadora som märke
Och det glitterlacket man kan vinna skulle passa perfekt in i min samling!

20 Fanny:

Jag älskar Velvet Touch Compact Powder! Håller en matt finish i timmtals timmar! Och ser inte kakit ut på och de är lätt att tro att pudret skulle kunna kosta ca 300 kronor, men för 300 kronor får du ca 2,5 dosor av denna skönheten..!

21 Divani:

Jag gillar ju alla produkterna jag har från Isadora. Det är ju såååå svårt att välja en favorit av alla favoriter men om jag måste göra det som skulle det nog bli Isadoras bronzing powder :D Jag älskar den för att den gör sitt jobb, sitter heeeeela dagen och vad kan vara bättre än att få bronziga snygga kinder året om? :D

22 Vanja:

Jag älskar Isadoras produter men tycker helt klart att alla Wonder Nail-lack är de bästa. Färgerna är härligt klara(särskilt de nya pastellfärgerna är jag förtjust i!) lacket är mycket lättmålat och det sitter verkligen på länge som de säger. :)

[email protected]

23 Hannah:

Isadoras Jelly Kiss i färgen "51 Bare Bliss" ligger alltid i min väska, det är en smickrande neutral färg och stiftet har en härlig känsla på läpparna. Extra plus för att locket sitter på bra och aldrig har lossnat, hur många mil jag än har kånkat runt på det!

24 Hanna:

Jag har ett läppglans som sett insidan av min neccesär längre än jag vill erkänna. Men det är så himla bra! Jag vet tyvärr inte vad det heter då namnet är avskavt, bara isadora står kvar. Men det gör mina läppar fylliga, håller länge och är det verkar inte ta slut ! Eftersom jag använder det väldigt ofta!
Helt enkelt det perfekta läppglanset!

25 Fröken Frodig:

Hmm, det var lite svårt att välja, gillar många av Isadoras produkter. Det är nog ändå Precision mascara, den funkar superbra på mina fransar!

26 mathilda eriksson:

Isadora High Performance foundation. Det är en foundation i toppklass!! Den täcker lagom, sitter bra och innehåller spf 15 så den funkar också utmärkt nu till sommaren!!

27 Merja:

Grattis!

Ultra cover compact powder, deras Camouflage-puder ingår alltid i min sminkning, döljer röda toner i huden och jämnar ut hudtonen.

28 Johanna:

Grattis på bloggfödelsedagen!

Min favorit från IsaDora är nagellacket Metal Glitz, en superfin färg och jag gillar borsten på IsaDoras nagellack.

Ha det fint!

29 Anna:

Jag är ju väldigt förtjust i Isadoras nagellack, både för att de har många fina nyanser men också för den breda borsten som jag vet att många inte gillar. Jag har så breda naglar så för lillnageln täcker borsten perfekt på ett drag, på de andra får jag förstås göra några fler. Klickade just hem Atlantis, alltså vilken färg!

30 Ellen Ceder:

Vilken rolig tävling! Åh vad svårt att välja bara en favorit. Jag älskar deras moisture lipgloss, speciellt nyansen Tropical Pink från förra årets sommarkollektion, eller läppstiftet Zinfandel från höstkollektionen 2011. Och nagellacken såklart! Allra helst Black Galaxy eller Orient Express.

Fast måste jag välja bara en så är det nog nagellacket Black Galaxy, det är helt underbart! Jag sörjer att jag inte hann haffa en back-up-flaska av detta lack..

31 Gelic' nail art:

Oh grattis på bloggens födelsedag! :)

Jag vill ju så klart också vara med att tävla.

Jag gillar ju både lack och smink hos isadora, men om man ska säga favorit så är det nog i sminkväg med puder och rouge som ligger på första plats. Och om jag tänker efter så kanske rouge vinner, har använt terracotta bronze i sisådär 9 år som rouge och bronzer. Anledningen att jag gillar det, förutom att det passar min hudton perfekt+är billigt, är att det går att öka/minska effekten beroende på applicering. Andra märken kan ha en tendens att bli fläckiga då. :)

32 Linnea:

Jag är väldigt förtjust i deras Wonder Nail-lack! Borsten är som gjord för mina naglar och det sitter bra och torkar fort. Absoluta favoritfärgerna måste nog vara Black Galaxy, Marzipan eller Ocean Drive :)

33 Alma:

Min absoluta favoritprodukt är isadoras Colorful Eyeliner i "dark brown" som jag använder varje dag för att få dit den perfekta eyelinervingen! Gillar att den är mörkbrun och inte svart, blir mjukare ihop med övrigt smink :)

34 Nelly:

Min favoritprodukt från isadora är just den där mascaran big bold. Vanligtvis brukar mascaror ha den irriterande nackdelen att smula sig under mina ögon då mina ögonfransar av någon anledning försöker stöta bort mascaran, men med denna har jag inte det problemet alls! Mina ögonfransar blir svarta, långa och precis så som jag vill ha dem!

35 Sofia L:

Jag säger bara: EYEBROW LIFTER!! Denna lilla pennan är så sjukt jäkla bra. På brynbenet, i ögonvrån, på vattenlinjen och som bas på ögonlocket. Bäst helt enkelt!

36 Hanna:

Grattis!

Min favorit är deras Wonder nails, jag har ingen särkild favorit färg men jag älskar verkligen alla Wonder nail nagellacken!

37 cecilia dijkstra:

Min favorit är jelly kiss! Inte så svårt att säga varför, de finnns i fina färger, konsistensen är underbar och doften är ju ljuvlig..

38 Erika / Dravena's Beautyparlour:

Grattis bloggen! Jag har svårt att välja, det blir nog dött lopp mellan Second Nail i Pink deras Coral Glow lipgloss. Den senare är min stadiga vår/sommarprodukt till läpparna.

39 Julia:

Grattis bloggen!
Min favoritprodukt måste vara Jelly Kiss. Har 6 stycken i olika färger och misstänker att det kommer bli ännu fler.. Dom är så sköna på läpparna och går att applicera ganska skirt, vilket passar perfekt för mig som fortfarande är lite feg när det gäller färg :P

40 Linda N:

Min Isadorafavorit är definitivt deras ofärgade läppenna, Transparent Lip Fix tror jag att den heter om man ska vara specifik. Läppstiftet sitter där det ska, för typ 70-lappen dessutom - what's not to like?

Och grattis, bloggen!

41 Sanna!:

Grattis bloggen :D
Min absoluta favorit från isadora är svår. Men jag måste nog säga nagellacket Black Galaxy. Alltid när jag inte vet vad jag ska måla så är det den jag sträcker mig efter. Den passar alla tillfällen fest och vardags, och i solen glittrar den helt underbart.

42 Ninni:

Grattis - kul med bloggfödelsedag! Inga problem alls att svara på frågan - nagellacken är förträffliga. Bra borstar, bra torktid och underbara färger. Gillar att IsaDora hänger med så bra modemässigt. Black Galaxy är nog fortfarande min favorit, måste ta fram det nån dag, har t o m en backup av det.

43 Ann-Sofie/Colour it:

Grattis på födelsedagen!
Min favoritprodukt från IsaDora just nu är nog deras Eyephoria ögonskugga Hazel, men det finns många bra produkter, men det är nog den just nu iaf. :-)

44 Aidas MakeUp:

Grattis till finfina bloggen!

Jag kan faktiskt ärligt säga att Isadoras High Performance kicks ass, så den är min absoluta favoritprodukt från dem!

45 Sara:

Stort grattis på födelsedagen!
Oj, svårt att välja en favorit av IsaDoras batteri av produkter, men förutom nagellacken som många innan mig har nämnt är jag förtjust i Precision Mascara. Det är den perfekta vardagsmascaran med en liten smidig borste som fångar upp även de kortaste strån och ger ett fint naturligt resultat!

46 Sara:

Min favorit just nu är absolut finaste lacket från IsaDoras vårkollektion i färgen Rosette. Fick så mycket komplimanger när jag hade den på naglarna! :)

47 Skatan:

Grattis grattis bloggen! :D

Min IsaDora-favorit är Inliner kajal! Jag har faktiskt en av varje färg :)
Den sitter riktigt bra i vattenlinjen, kladdar inte och är himla mångsidig och bra!
Den går ju utmärkt att använda även på "utsidan" för att göra sotningar med den bruna eller svarta eller som highlighter i inre ögonvrån och på brynbenet med blonde eller satin white. Gillar att den inte kostar skjortan heller.

48 Beautybylinda :

Min största favorit är helt klart deras nagellack! För att de (nästan) alltid håller bra kvalitet, är lätta att lacka med och kommer med nya moderna färger efter säsong :)
Så kul med tävling :)

49 Dess/Drömteori:

Min favorit är nog deras transparenta puder, för jag har använt det i säkert 4 år och det är grymt bra prismässigt och huden blir alldeles jätteulligt mjuk och matt.

50 josefina berglund:

Min all time favorit från isadora är anti shine mattifying powder, den gör det den ska och är helt underbart blir inte kakigt eller nåt, det funkar exakt som ett puder ska funka, har använt detta puder över 5år har testa andra lite då och då men har alltid gått tillbaks till det har pudret, för det finns inget lika bra puder som det här!

51 Sanna:

Grattis bloggen! :)

Jag har en relativt ny favorit från IsaDora och det är Ögonskuggspaletten 50 Matte Chocolates just för att den är så himla användbar! Förutom att använda den som ögonskugga så passar den utmärkt både som ögonbrynsskugga och contouring.

52 Sandra:

Min favorit måste nog vara Velvet Touch Compact Powder. För mig är det pudret helt perfekt. Det mattar inte ner så mycket, vilket jag inte vill att mitt puder ska göra, det blir inte kakigt, det håller länge, huden får en härlig känsla av det. Kort kan man säga att det har alla egenskaper jag letar efter hos ett puder och till ett så bra pris!

53 Ylva:

Grattis till "bloggfödelsedagen", och härligt med en tävling! Min nuvarande favorit blir nog det stärkande lacket Second Nail i beige. Tycker att mina naglar mår bättre sedan jag började använda det, de håller mycket bättre och flisar inte upp sig så lätt. Använder det som en bas (jämnar även ut räfflor/ojämnheter) men jag har det ofta ensamt också, blir en så snygg och "dyrbar" nude look! Älskar!

54 Liselotte:

Min favorit från Isadora är deras Magnetic Nails. Så häftigt det här nagellacket är, får alltid jättemånga komplimanger när jag använt det! Ser ut som att man kämpat i timmar för o få till ett mönster, men så håller man bara en magnet över i 15 sekunder! Awesome! Tack för en super rolig blogg!

55 Emelie:

Min favorit är helt klart Isadora Build up mascara, får jätte långa fransar av den :)

56 Linnea:

Kul med tävling! Min favorit är Multi Vitamin Gloss i pomegranate, för att det har hjälpt mina torra läppar att hitta tillbaka till sin mjukhet. Dessutom har det gett mig ett flertal komplimanger!

57 Gabriella:

Min favorit är antingen deras Perfect matt lipstick i färgen Red Carpet, eller deras Waterproof Build Up Mascara i svart.

58 Freja:

Min all time favvo är isadoras foundation high performance all day foundation! Den är helt underbar och passar perfekt för min hy och känns aldrig för tung och täckande :) Ett bra tips till alla som letar efter sommarfoundation också - den är superskön!

59 Omygloss:

Jelly Kiss Lipstick i Coral Punch helt klart. Återkommer till det varje sommar och älskar allt. Färg, konsistens, mjukheten på läpparna. Har precis tagit fram det ur garderoben :)

60 Lisa:

Jag älskar Isadoras Jelly Kiss-läppstift! Personalen på mitt närmaste varuhus känner nog igen mig efter alla gånger jag styrt stegen dit för att testa och fundera över nästa nyans i samlingen. :)

61 Sandra - nyopererad och nagellacksnörd:

Min IsaDora-favorit är Wonder Nail, speciellt i färgerna Black Galaxy och Polar Nights. Tycker så mycket om mörka färger med glitter :) Kram!

62 Anna:

Kan inte bestämma... Älskar nagellacken, mascarorna, läppglansen... Men som nagelnörd tror jag att nagellacken vinner!

63 Helen F:

Min absoluta favorit från ISADORA är Eyephoria i färgen Hazel. Jag brukar inte gillar glittriga ögonskuggor, men denna gillar jag. Har helt annan textur än annat jag testat och den faller inte ner så att jag får glitter i hela huvudet. Skuggan är mer metallisk och mycket krämig. Den gör sig också bra mot mina gråblå ögon.

Kommentera här: