Event med Mac på NK och Nobis Hotell

 
I fredags var jag på ett riktigt trevligt event med Mac som presenterade ett helt gäng roliga grejer. Vi samlades vid den upppiffade Mac-disken inne på NK där vi kikade på alla deras produkter, klämde och swatchade lös som sig bör när beautybloggar-maffian är samlade. 
 
Något som vi saknat väldigt länge i Sverige är Mac Pro kortet som ger MUA's, performers och annat branschfolk 30% rabatt på Mac's produkter (20% i Danmark) men nu går det äntligen att ansöka om och använda Mac Pro kortet inne på NK. Riktigt trevliga nyheter!
 
Mac's duktiga MUA Live sminkar modellen Nina medans vi kikar på och härmas!
 
Sen gick vi i samlad trupp till ett privat rum på NK där ett helt gäng av Mac's Makeup artister väntade. Här presenterades även Mac Techniques konceptet som är en slags följa John kurs där man ska göra precis som den ledande MUA'n gör på sin modell, och på så sätt lär man sig nya sminktekniker. Riktigt roligt får jag väl erkänna!
 
Kvällen avslutades med trerätters-middag och drinkar på Hotell Nobis och sedan ledsagade Kicki mig hemåt till Kungsholmen (Norrlänning i storstan utan GPS...). Tusen tack till Berit och Julie från Mac som anordnade eventet samt alla andra inblandade. Jag hade SÅ himla roligt, och vi fick en fullproppad goodiebag med oss hem som jag tänkte visa i ett annat inlägg. Kvällen bjöd verkligen på många skratt och jag lärde mig himla mycket.
 
Lite bubbel och goodiebags innan maten på Nobis Hotell. Elin, Tanja och Sara diskuterar!

Kommentarer:

1 Sublimt:

Det var himla kul att träffas även om det blev kort & intensivt. Hoppas det blir fler gånger, det ryktas ju om augusti...:) Kram!

Svar: Ja absolut, vi får ses igen! :-) Vad händer i Augusti?! Totalt lost :D
Anna

2 FruVesa:

Hur är det med prokortet? Kan vi dödliga bloggar också skaffa?

Svar: Ta med en screenshot på din blogg, och skriv ner lite info så får dom ju avgöra det! Det kan jag inte säga, men skönhetsbloggar räknas som branschfolk :-)
Anna

Kommentera här: