Essie Naughty Nautical Sommar 2013

Det är återigen dags att kika på sommarkollektioner, denna gång är det Essie's kollektion Naughty Nautical som fångat mitt intresse. Kollektionen beskrivs som mer "Kaftan på stranden" än röda mattan, och fångar den lekfulla men chica sommarmodet och färgskalan som är så modernt nuförtiden. Solsken, fruktdrinkar och en härlig tjejkväll är det jag tänker på.
 
Flera av färgerna gör mig toksugen, men The More the Merrier och Naughty Nauticals (Som är kollektionens star-shade) gör att jag skriker "TA MINA PENGAR!"...  Kollektionen släpps i Maj/Juni internationellt men jag väntar svar från Essie gällande svenskt släppdatum, så jag uppdaterar inlägget när jag har mer information.
 
Dör för övrigt av skratt när jag ser namnet "The girls are out", tacky men ack så roligt! Ser ni några lack ni gillar?
 
Naughty Nautical, Rock the Boat och The More the Merrier
 
Full Steam Ahead, The Girls are out och Sunday Funday

Kommentarer:

1 Sandra:

Det känns som en ovanlig färgskala för att vara essie tycker jag. Men väldigt fin! Kommer verkligen passa bra på sommarbruna händer! Är det skimmer eller kräm? Är det skimmer i så är verkligen Naughty Nautical intressant för mig!

Svar: Håller med! Det ser ut som att alla utom The More the Merrier är skimmerlack, men promobilder är ju inte alltid så korrekta!
Anna

2 Jennie:

Jättefina färger.....

Svar: Jag är sugen på nästan alla!
Anna

3 Sandra - nyopererad och nagellacksnörd:

Fina färger! Lustigt att de också har ett lack som heter Sunday Funday nu

Svar: Ja China Glaze har väl också ett lack med samma namn?
Anna

4 Linnea - Makeup for Dummies:

Full Steam Ahead! Jag är såklart helsåld på en lila, som vanligt :D

Svar: Jag är för en gångs skull inte så pepp på lila som normalt, jag som annars älskar lila. Men fulsnygga nyanser har jag ju också en förkärlek för ;)
Anna

5 Anonym:

Naughty Nautical, Rock the Boat, Full Steam Ahead var helt klart de som lockade mig mest. Naughty nautical är nog den enda som faktiskt kommer få flytta in däremot... :) Riktig fina lack!

Svar: Tycker dom är fina hela bunten egentligen, verkligen en klockren kollektion. Essie brukar vara så klassiska och lite förutsägbara men dom här var ju riktigt trendiga!
Anna

6 Aida:

Sunday Funday får gärna flytta hem till mig :)

Svar: Visst är det fint!
Anna

7 Lisa:

Vet du när dessa kommer i butik än? Längtar så efter det ljusblå :)

Svar: Nej tyvärr :(
Anna

Kommentera här: