Att utvecklas

 
Bilderna ovan är tagna med nästan tre års mellanrum. Samma Honi, samma kamera, samma färgglada sminkningar men med en skillnad. Jag var inte lika bra på att varken sminka eller fota då. Jag sminkade för att jag tyckte det var roligt och ville visa er min utveckling, vilka tekniker jag upptäckte och få feedback på hur ni gjorde och hur ni upplevde samma produkt som jag själv använde.
 
Jag är helt självlärd inom både smink och foto och även om jag själv inte märker att jag utvecklas så gör jag ju det, extremt jäkla mycket.. och jag tror inte ni förstår hur stolt jag blir när jag sitter och tittar tillbaka i arkivet och tänker "Men VAD tänkte jag med?!" när jag ser en sminkning och brister ut i skratt. Jag har kommit långt och inte ens tänkt på det innan just idag, när jag av en slump kikade igenom arkivet.
 
Alla börjar någonstans, alla är inte sjukt begåvade och lyckas med allt från början. Många intressen och hobbys är trial and error och kräver att man försöker, misslyckas och provar igen. 
 
Jag ville bara ta ett par sekunder och säga tack för att ni kikar in, kommenterar, ger feedback och mest av allt för att ni är så himla underbara. Det uppskattas. Utan era kommentarer hade jag nog aldrig fortsatt blogga. Enough emotional madness, Honi out!

Kommentarer:

1 Pamsan:

Kul att se. Jag har faktiskt tänkt på det, att dina bilder och sminkningar har utvecklats. Du är duktig. Tänker inte ens försöka ge mig på eotd's. Har testat en gång, det var skitsvårt. Jag håller mig till mina naglar. :D Kan lova att jag skrattar när jag ser mina inlägg de första åren.

Svar: Fniss, ja man kan nästan inte låta bli att garva lite när man ser sina gamla inlägg :-) Men så är det väl med allt egentligen. Bara det går framåt så är jag glad, så man slipper känna att man står still!
Anna

2 Erika / Dravena's Beautyparlour:

Vilken utveckling! Du är jätteduktig, jag har inte lyckats lära mig att fota snygga EOTDs än...

Svar: Det kommer :-) I början lyckades jag inte ens få med ögonbrynen på bilden och allt var skevt och mörkt.
Anna

3 Mrs Data:

Tack för att du bloggar, säger jag då. Det finns ju anledningar till att man väljer att kika in hos Honi om jag säger som så. :)

Svar: Gulle dig <3
Anna

4 Sofie:

Vad kul att se! :D

5 Johan:

http://omg.wthax.org/hi5.jpg

6 Dess/Drömteori:

Bra jobbat! :D

Svar: Tack fina!
Anna

7 Bam:

Vad kul att få se utvecklingen! Det är i och för sig det som är kul med hobbisar (eh, hobbysar? hobbiesar?)...intressen... att man inte måste vara så jädra grym, speciellt inte från början - så länge man har kul!

Svar: Hobbys skulle jag säga, men jag är ju halvdansk nuförtiden så lita inte på mig ;) Allt handlar om att ha kul, du har så rätt!
Anna

8 johanna:

Kul att se hur man utvecklas! Som du säger, man blir lätt blind för sin egen utveckling och tror man "står still". Då är blogg-arkivet bra att ta till. Har gjort det själv många gånger när man känner att allt står still hehe. :P

Svar: Absolut, man blir helblind! :)
Anna

9 Ann-Sofie/Colour it:

Vad härligt att du delar med dig av detta, kul att se, för jag har upptäckt att det inte är så lätt att fota makeup, men då ska jag inte ge upp, utan bara fortsätta att öva, övning ger färdighet som det så fint heter. :-)

Svar: Tycker inte att man man bara kan visa bra produkter och guld och gröna skogar hela tiden, skitprodukter och mina gamla dåliga bilder ger en helt annan dimension tycker jag :-) man är ju inte alltid bra på allt, speciellt inte om man inte har övat sig.
Anna

10 Pamela:

Vad kul med för och efter bilder på makeup.

Svar: Ibland är det bra att se var man kommer ifrån så att man kan uppskatta det man har nu :-)
Anna

Kommentera här: