Recension: Idun Minerals Foundation "Jorunn"

 
Idun Minerals foundations har jag länge varit sugen på att testa, men nyanserna har allihop varit allt för mörka för mig som är en väldigt ljus norrlänning. Nu har Idun släppt den extremt ljusa nyansen Jorunn som verkligen passar mig som hand i handske, så om ni också är blekfisar så kan det vara värt att kika på denna. Normalt är det väldigt svårt för dom som är väldigt ljusa att hitta en foundation som inte är för mörk, så att Idun lanserat en som är såhär ljus gör mig himla glad!
 
Täckningen är överraskande bra, och rödhet blir neutraliserat utan problem. Formulan känns silkeslen, krämig och lättjobbad, och ser naturlig och fin ut på huden utan att bli pudrig (Ett problem jag upplever med många andra mineralfoundations). Förpackningen däremot är riktigt fin med den snygga designen, men hopplöst opraktisk då den är väldigt stor och svår att förvara. 
 
 
Pris: 349 kr.
Mängd: 9 gram.
Mitt betyg: 4/5, förpackningen drar ner på betyget. 

Kommentarer:

1 Elin:

Tack för recensionen! =)

Svar: Tack själv för att du läser!
Anna

2 Ann-Sofie:

Intressant, men visst är det så att är man torr i hyn så är det bättre med en flytande foundation?

Svar: Absolut, men det ska vara rätt slags flytande foundation. Jag upplever att puder och mineralfoundations framhäver torrflagor och torra partier, men att vissa flytande också gör det. Matta flytande foundations brukar ha samma effekt på mig!
Anna

3 FruVesa:

Kan man få se den på? Gärna bild med och utan för att just kunna se skillnaden..

Svar: Är väldigt sjuk just nu så har inte lust att vara med på bild tyvärr, den dyker dock säkerligen upp i en eller annan FOTD. :-)
Anna

4 Jossan:

Kikar in för att önska dig glad påsk!
Ha det så bra!
Kram Jossan

Svar: Tack detsamma!
Anna

Kommentera här: