Recension: Waterclouds Volume Shampoo

 
Jag har lyckats med konststycket att använda upp hela denna lilla shampoflaska innan jag kommit ihåg att en recension nog vore på plats. Waterclouds har en serie med volymgivande produkter som är framtagna för typiskt skandinaviskt hår (Fint, lite tunnare hår) som dom helt enkelt kallar för "Volume". Serien innehåller Shampoo, Balsam och en saltvattens spray som det förmodligen kommer upp en recension på snart också.
 
Volume Shampoo har en gele-aktig konsistens som har en trevlig doft som jag bäst kan beskriva som aloe vera, gurka och något lite sötare. Även om konsistensen är väldigt gele-aktig så är shampot väldigt enkelt att jobba in i håret, det löddrar riktigt bra och rengör mitt hår utan problem men jag behöver följa upp med ett bra balsam då mitt hår annars kan kännas lite torrt. Så får man volym i håret då undrar ni? Jag upplever absolut att jag får ett fluffigare hår med lite mer lyft och mycket mer oomph men det är inga galenskaper (Det gillar jag ändå  inte), i allt ett bra shampoo med trevliga egenskaper även om jag hade önskat att det var lite mer fuktgivande.
 
Håret får ett lyft, det blir rengjort ordentligt men det är bara inte mer spännande än andra shampon (Tyvärr). Det löddrar så bra och doftar så gott att jag så gärna ville att det skulle ha det där lilla extra. Saltvattensprayen däremot gillade jag riktigt mycket!
 
Pris: 146 kr
Mängd: 250 ml
Finns hos: Utvalda frisörsalonger.
Mitt betyg: 3/5.

Kommentera här: