Recension: Mac Brow set

 
Jag som har bryn som både är bångstyriga och växer som ogräs har ett stort behov av att fixera håren så att dom ligger där dom ska istället för att peka åt alla håll. Normalt använder jag H&M's Brynfix eftersom den är både billig och lätttillgänglig så då jag fick Mac's ditto i goodiebagen vi fick från eventet jag var på så tänkte jag direkt att det skulle vara spännande att testa detta lite mer dyra alternativ. 
 
En så kallad bryn-fix är alltså som en slags hårgele till ögonbrynen som fixerar brynen på plats så att dom håller formen under dagen. Jag använder en brynfix efter jag har applicerat skugga eller penna på brynen för att forma dom och sedan använder jag en gammal rengjort mascaraborste för att lägga håren på plats innan gelen torkar.
 
Brow Set är lättapplicerad och du får inte med för mycket på borsten så att brynen blir, det är ett problem jag har med en del andra bryngeleer. Brynen blir fixerade utan att bli hårda och krispiga och även om det har varit lättare regn eller jag har svettats så har det fortfarande sett bra ut när jag kommit hem. Gillar denna himla mycket även om jag tycker att priset är lite väl saftigt!
 
Pris: 175 kr
Finns hos: Mac, Kicks.se
Finns i: Två färgade varianter (Beguile och Show-off) samt denna genomskinliga.
Mängd: 8 gram.
Mitt betyg: 4/5.

Kommentera här: