Recension: Anastasia Brow Wiz "Caramel"

 

 
Jag fick ju ett stort care-package från Anastasia Beverly Hills för ett tag sedan och ville bara recensera min absoluta favorit av alla produkter, Brow Wiz i färgen Caramel. Brow Wiz är en väldigt tunn uppskruvningsbar ögonbrynspenna som ger extrem precision och som är väldigt enkel att arbeta med. Formulan ger dig rikligt med kontroll då formulan tillåter att man bygger upp hur mycket färg man vill applicera, en väldigt förlåtande produkt som ger ett riktigt naturligt resultat även om man har glesare ögonbryn. På andra sidan av pennan finner vi dessutom en ögonbrynsborste, utmärkt att ha allt på ett ställe.
 
Sitter riktigt bra under dagen men om man (som jag) har bångstyriga bryn så kan man fixera brynen med en brynfix och på så sätt få ännu längre hållbarhet. Detta är verkligen en ny favorit! På bilden nedan har jag använt Brow Wiz som enda produkt till mina ögonbryn.
 
 
Pris: 195 kr
Mängd:0,085 g
Finns hos: Kicks & Eleven.
Mitt betyg: 5/5
 
Vad tycker andra? Fröken Rosa

Kommentarer:

1 Sofie:

Blir bara mer och mer sugen på att testa denna...
Beroende på lönen i juli så kanske det blir att jag shoppar loss lite på Kicks nu när de ändå har 15 %, och då kanske en sån här får följa med hem också... ;D

Svar: Var så skeptisk men blev så positivt överraskad över hur bra den var!
Anna

Kommentera här: