NOTD - Isadora "Persian Princess" + glitter

 
 
 
Idag har jag ett positivt och ett negativt utlåtande till er, idag handlar det om två produkter från Isadora; Nagellacket Persian Princess och Nail Glitter Purple Princess. Nagellacket har en underbar formula  som trots massor av skimmer lägger sig som en dröm på naglarna utan borstdrag. Färgen har ett riktigt tjusigt djup dessutom, väldigt lyxigt.
 
Nail Glittret däremot är en total katastrof. Min plan var att glittra till alla naglarna men efter att jag hade pimpat lillfingernageln och hade glitter precis överallt så bestämde jag mig för att överge den planen. För det första så är hålet till själva glitterburken alldeles för stort och oprecist, jag hade dumpat ut ungefär en femtedel av glittret för att täcka en nagel helt. För det andra så sätter sig glittret i gångjärnen och när man öppnar eller stänger burken så har man glitter precis överallt... Nja alltså. Mer jobb än nytta och inte alls min kopp te även om jag kan tänka mig att många av er gillar dylika pimp-produkter till naglarna. Nagellacket kan jag varmt rekommendera dock!
 
Vad tycker ni? Har ni testat Nail Glitter?

Kommentarer:

1 Ann-Sofie/Colour it:

Jag har inte testat Nail Glitter och kommer nog inte göra det. Gillar mer liquid-sandlacken, de är coola, så jag köpa nyss Purple Crush från IsaDora. Sååå snygg. :-)

Svar: Tycker Liquid Sand och Sugar Crush lacken är mycket smidigare och man får ju till en liknande look!
Anna

2 Beautybylinda :

Har inte testat och kommer inte testa heller. Inte min grej att pilla med glitter så. Särskilt inte när det hamnar överallt :/

Svar: Jag hittade glitter lite överallt efter jag hade experiementerat med det här.. :(
Anna

3 Sussie:

Synd av glittret var så jobbigt att arbeta med, för det var annars riktigt snyggt och särskilt tillsammans med Persian Princess. Jag har inte testat just detta glittret, men har två brukar nagelglitter som jag köpt för något år sen men det blir samma sak med dem, att glittret sätter sig i gängorna och hamnar överallt. Det skulle kunna bli snyggt, men det är så opraktiskt att det aldrig blir av att jag använder glitter heller.

Svar: Ja det är jättesynd för jag älskar allt som glimrar och har en förkärlek för glitterlack.. :( Hade önskat att det fanns något sätt att göra användningen mer smidig men det är ju svårt såklart.
Anna

4 Lela:

Inte testat IsaDoras lösa glitter och kommer troligen inte att göra heller. Inte för att jag inte gillar det men utbudet är mycket större på tex Panduro;)

Persian Princess är ett vansinnigt snyggt lack:)

Svar: Persian Princess är gudomligt vackert! :)
Anna

5 Nailtastic:

Jag vägrar testa eftersom jag hela tiden tänkt att det skulle innebära att jag har glitter överallt - och det vägrar jag befatta mig med.

Svar: Det kan jag förstå, jag känner lite samma just nu..
Anna

6 delinda:

blev precis samma för mig :) men nyansen på lacket är ursnygg

Svar: Jag håller med!
Anna

7 Sandra - hotnailpolish:

Väldigt vacker lila!

Svar: Tack!
Anna

Kommentera här: