L'Oreal Glam Shine Balmy Gloss

 
L'Oreal släpper sin egen version av dom hypade "Chubby Sticks" som varje märke verkar lansera nuförtiden. Glam Shine Balmy Gloss är ett skirt glansigt uppskruvbart stift som känns lätt och mjukt på läpparna, det känns lite som att ha läppbalsam på. 
 
Färgerna jag har fått hem heter 915 Die for Guava, 913 Dare the Dragonfruit, 914 Fall for Watermelon och 910 Bite the Maracuja. Det enda som irriterar mig lite med förpackingen är att färgnamnet är ett klistermärke som sitter på locket, och när jag hade tagit två lock av för att jämföra färgerna så hade jag helt plötsligt ingen aning om vilket lock hörde till vilken färg men jag tror att jag har koll på det nu.
 
Formulan är trevlig och försvinner från läpparna på ett mycket trevligt och smickrande sätt (Ingen ring runt läpparna här inte). Glam Shine Balmy Gloss kostar 89kr/stk och borde finnas ute i butik nu.
 
 
Och så lite swatches på det! Först ut har vi kalltonade rosa 915 Die for Guava, sedan har vi lila 913 Dare The Dragonfruit som innehåller blått och rosa glitter, sedan har vi 914 Fall for Watermelon som precis som namnet antyder har en trevlig nyans av vattenmelon och till sist så har vi snygga korallfärgade 910 Bite the Maracuja som innehåller guldigt glitter.
 
Fina nyanser allihop men mest gillar jag korall-orangea 910. Gillar du såna här knubbiga läppglans-stift?

Kommentarer:

1 Anna:

Eftersom att jag är en sucker för lila så föll jag ju för "Dare The Dragonfruit". Har bara testat dem från Jelly Pong Pong och IdaDora än så länge men jag gillar dem :)

Svar: Det är jättesnyggt på läpparna! Isadora's är bra dom också :)
Anna

2 Ann-Sofie/Colour it:

Väldigt fina allihopa! Jag gillar den korallfärgade 910. Fin i sommar. :-)

Svar: Jättefint! :-)
Anna

3 Elin:

Guava och Maracuja lockar mig mest. Men jag saknar en riktigt bra nude-ig "chubby stick" på marknaden :)

Svar: Tyckte annars att Isadora hade en Nude-stick men jag kanske kommer ihåg fel.. Hmm! Annars är jag säker på att Clinique har!
Anna

4 Aidas MakeUp:

Är en sucker för allt i pennformat men har faktiskt inte provat en enda variant ännu, strange? Very!

Svar: Testa testa!
Anna

5 Erika / Dravena's Beautyparlour:

De sista två är mina favoriter, jättefina!

Svar: Ja visst är dom tjusiga!
Anna

6 Maria:

Jättefina men det konstigaste är att vi fick in dem till skönhetsrean?? Vet ej om de senare kommer ligga i deras sortiment.

Svar: Det tror jag att dom kommer, dom brukar ju ändå ha intro-priser på nya produkter så dom tänkte väl att det är en bra tidspunkt att introducera dom när det ändå är så många som springer och reashoppar?
Anna

7 Maria:

Då hoppas vi på att det tillkommer flera färger också :)

Svar: Ja jag gillar dom, hoppas det kommer fler!
Anna

Kommentera här: