Recension: Vichy Eau Thermal

 
Vatten på sprayflaska har alltid varit en sådan där produkt som jag har ansett vara helt onödvändig, men för ett tag sedan fick jag hem ett pressutskick från Vichy med en liten flaska av deras Eau Thermal och då kunde jag ju inte låta bli att testa. Vichy själva beskriver Eau Thermal som "Ett Thermalsk källvatten som innehåller 11 mineraler och som verkar lugnande och stärkande för huden".
 
Jag ställde min flaska vid datorn där jag spenderar riktigt mycket tid och den lilla flaskan har blivit extremt välanvänd får jag väl erkänna. När det är varmt eller när jag har spenderat mycket tid stillasittande med jobb så har ett par spray med Eau Thermale varit min räddare i nöden.
 
Huden får en snabb pick-me-up och den stama känsla som jag ibland får är borta i ett nafs. När det är som allra varmast har jag förvarat min flaska i kylen och fått en riktigt kylande känsla med på köpet. Rekommenderas absolut, speciellt till dom som spenderar mycket tid framför dator eller i omgivelser med aircondition. Fungerar även bra om man har känslig hud och känner att det hettar i ansiktet efter rengöring.
 
Pris: 95 kr (150 ml)
Mängd: 50 ml (Finns också i 150 ml).
Finns hos: Apotea
Mitt betyg: 4/5. 

Kommentarer:

1 Elin:

Jag var jätteintresserad av La Roche Posays thermaliska vatten men nu måste jag ju kolla in denna också. Jag tycker inte det är ett dugg onödigt, jag känner snarare att jag behöver det :) Eller så rycker det bara i shoppingnerven ;)

Svar: Jag har fått blodad tand nu och vill testa LRP's Thermaliska vatten också och jämföra lite!
Anna

2 Evelina:

åh den är nog värd att testas!

Svar: SÅ skön när det är såhär varmt!
Anna

Kommentera här: