Recension: Mac Sheen Supreme Lipglass Tint "K-Wow"

 
Den åttonde augusti släpper Mac en kollektion som heter "So Supreme" som innehåller Sheen Supreme läppstift och den produkt jag har fått ett prov av, nykomlingen Sheen Supreme Lipglass Tint i färgen K-Wow. Utöver K-Wow finns det även 7 andra nyanser av Lipglass Tints och 6 nyanser av Sheen Supreme läppstiften. Formulan är skir men med rätt mycket glans och passar bra för dom som inte gillar riktigt pigmenterade läppprodukter.
 
Är det bara jag som tänker på Jersey Shore när jag hör namnet K-Wow förresten (J-Wow/Jennie)? Hjärnan slår ju totalt bakut! Läppgunket kommer i en klick-penna med tillhörande borstapplikator, ofta sett hos concealers men jag har helt ärligt inte testat läppprodukter med denna förpackning.
 
Läppglanset är som sagt väldigt skirt med en lätt babyrosa färg som är väldigt neutral och passar alla. Eftersom formulan är som den är så är hållbarheten inte sådär jättelång utan känns som ett helt vanligt läppglans på läpparna. Jag tycker att det är fint och lättburet men inte så himla speciellt. Vill man ha en produkt till läpparna att bära på jobb eller skola så kan So Supreme kollektionen nog vara intressant!
 
 
Pris: 210 kr.
Mängd: 2,5 ml.
Finns i: 8 nyanser, inklusive denna.
Finns hos: Mac
Mitt betyg: 3/5.

Kommentarer:

1 Elin:

Jag vill nog ha något lite mer pigmenterat. Men fint är det :)

Svar: Som sagt, mer vardags-glossigt än spämnnande skulle jag säga. :)
Anna

2 Aidas MakeUp:

Får man lov att säga .. boooooring? Jag vill se mer från MAC! De har ju redan så mycket nuttiputti-färger i deras ordinarie sortiment. Gissar att de måste att de säljer bra i och med att de har så många av dessa färger i nästan alla kollektioner. Well well, efter klagosången känns det lite bättre!

Svar: Tycker inte heller att det är så spännande men tror dom säljer bra för det är ju inte alla som vill ha Candy Yum Yum på läpparna alltid tänker jag ;) Vardagligt, lättburet.
Anna

3 Bam:

Fint, men inget speciellt. Personligen så skulle jag nog valt ett billigare alternativ istället, och lagt pengakrutet på något mer... synligt :)

4 Dess/Drömteori:

210 för detta? Nä, då köper jag ett för 29 på H&M i stället :P

Svar: Fniss :p
Anna

Kommentera här: