Recension: Mac Prep + Prime Skin Smoother

1_51aa329fddf2b33a324c9c31 2_51aa32a29606ee51694a31e8 3_51aa32a6ddf2b33b61da8ebb
Mac's "Prep + Prime Skin Smoother" är en underlig produkt som jag bäst kan beskriva som en fast ansiktsprimer i en puderförpackning. Produkten appliceras där man vill jämna ut huden (Jag brukar ofta köra t-zonen, panna/näsa/haka) för att ge foundation och concealer ett jämnt underlag att appliceras på.
Jag älskar den vackra dosan som är svart med lila och gröna glitterpartiklar i, dom glittrar så himla fint när ljuset ligger på. Eftersom förpackningen är som den är och produkten i sig är väldigt fast så tar jag en smula produkt med en spatel och applicerar med fingrarna eftersom fingrarnas värme smälter produkten så att den går in i huden mycket jämnare. Primern ger ett lent och slätt resultat och foundation ligger riktigt trevligt ovanpå.
Det jag tycker är negativt är väl att förpackningen känns ohygiensisk och produkten i sig är allt annat än dryg, efter bara några veckors användande har jag en stor fördjupning i produkten och jag brukar alltid vara försiktig med att överanvända primers då det ofta ger ett helt motsatt resultat. Den är himla bra, jämnar ut huden riktigt fint och gör att basen ser bättre ut.. men den är lite dyr, lite odryg och lite ohygienisk. Jag ställer mig i mitten alltså!
  • Pris: 285 kr
  • Mängd: 10 gram
  • Finns hos: Kicks.se, Mac
  • Mitt betyg: 3/5.

Kommentera här: