Recension: Anastasia Covet Waterproof Eyeliner

 
Anastasia Beverly Hills har en eyeliner som heter "Covet Waterproof Eyeliner", en långtidshållbar och riktigt vattenfast uppskruvbar penna. Jag har testat blå Azure (Matt), stålgrå Steel(Matt), gröna Vert (Skimrig) och gråblågröna Astral (Skimrig).
 
Covet Waterproof Eyeliner är precis som namnet lovar, riktigt vattenfasta. Det har varit urbota varmt med uppåt 30 graders värme här i Danmark och jag går ofta sminklös eftersom många produkter bara smälter i värmen. Dom få gånger jag bär smink så har jag använt en tubing-mascara och en av dessa eyeliners då det har varit det enda som hållt måttet. Dessa tar en minut eller två på sig att torka in helt men när dom är torra så sitter dom som berget och rubbas bara av remover till vattenfasta produkter (Eller min favorit, cleansing oil). Jag är sjukt impad och skulle kunna tänka mig mattsvarta Noir också! Underbara skimriga Astral är helt klart min favorit, den ser ut som magiskt fairydust.
 
Min enda invändning mot dessa godbitar är att du bara får 0,4 gram produkt med i pennorna där man t.ex får med ca 1,1 gram med Urban Decay's Slide on pennor (Dom ligger ungefär i samma prisklass). 
 
 
Pris: 199 kr
Finns hos: Kicks.
Finns i: 5 nyanser, dom fyra ovan och en svart (Noir)
Mitt betyg: 5/5.

Kommentarer:

1 Ninni:

Å andra sidan så vässar man bort en del på andra pennor, när pennorna är uppskruvbara så använder man ju hela. Blir nyfiken på dessa.
:-)

Svar: Ja det är mycket sant! Dom är verkligen bra!
Anna

2 Sofie:

Tycker Vert ser extremt fin ut! :D

Svar: Åhhh Vert är underbar!
Anna

3 Lina:

De ser otroligt fina ut, vill ha allihopa!

Svar: Jag vill ha den svarta också, har fått blodad tand :p
Anna

4 Maria:

Jag tycker verkligen om Azure, enda jag har emot Anastasia som märke är att jag träffade på en ytterst obehaglig återförsäljare för märket och detta gjorde att jag totaldissade produkterna ett bra tag, vilket är lite synd. Tänk så mycket en dålig försäljare kan göra för att man ska bli negativt inställd till en produkt.

Svar: Blä vad tråkigt :-/ Jag har också träffat några såna säljare som gör att jag totalvägrar att testa något från märket, men det är synd för så kanske man missar nya favoriter
Anna

5 Dess/Drömteori:

SJUKT snygga färger, vill ha!

Kommentera här: