Tävling: Vinn Isadora Wonder Nail Pistacchio

Jag har en liten tävling till er! I denna tävling kan du vinna Pistacchio, ett av Isadora's nya Wonder nail lack som kom med den nya vårkollektionen Bella Vita. En lycklig vinnare får Pistacchio hemskickat!
 
För att vara med i tävlingen ska du:
1. Skriva en giltig emailadress i epostfältet, vinnaren kontaktas via mail och måste svara på vinnarmailet inom 48 timmar. Annars går vinsten vidare!
2. Berätta för mig vilken produkt du tycker att jag ska testa! Har du en favoritfoundation som du tror att jag skulle gilla, eller har du sett något nytt i sminkbutikerna som du är nyfiken på? Berätta!
 
Tävlingen är öppen för läsare med postadress i Danmark och Sverige. Tävlingen avslutas på Söndag den 3e Februari kl 13.00.

Kommentarer:

1 Sleepy Elin:

Jag tycker du ska testa lite produkter från Emma S och då helst Enzympeelingen eller Oxygen Masken. Jag vill se fler recensioner av hennes produkter för jag tycker de verkar riktigt intressanta!

2 Dess/Drömteori:

Emma S's face mist!

3 Sofie:

Jag skulle gärna vilja höra vad du tycker om Maybellines nya mascara, Rocket! :)

4 Ann-Sofie:

Jag tycker du ska testa MoroccanOil produkter om du inte redan har gjort det.

5 Erika :

Jag älskar reference of Swedens dry shampoo nummer 204! trodde aldrig att ett torrshampoo skulle kunna vara bättre än batist men man kan verkligen se skillnaden på håret de dagar jag använder ref :)

6 Julia L:

Om du inte redan har testat den, så tycker jag att MUA's mosaic blush i English rose är fantastisk. Det roliga är att den ser olika ut på alla hudtoner!

7 Omygloss:

Jag tror du skulle gilla Wonder Perfect Mascara från Clarins som är min favoritmascara, dessutom tror jag du skulle gilla Magic Concealer från Helena Rubenstein i den blekaste färgen om du inte testat den innan. Äntligen en concealer som passar min vinterbleka hy!

8 Tina:

Jag är riktigt förtjust i Bourjois Healthy Mix Serum Foundation - köpte den i London i somras och kommer köpa påfyllning när jag ska dit igen i juni!

9 Camilla:

Jag tycker du ska testa Yves Rocher - Express ögonrengöring. Funkar jättebra att tvätta bort ögonsminket med :)

10 Vilje:

Jag tycker du ska testa Make up forevers HD-serie - foundation, concealer och puder - nu när de äntligen finns i Sverige. :)

11 Linda:

Jag tycker att du ska prova smashbox nya studio skin 15 hour foundation! Det är den bästa jag provat och jag är kräsen! :)

12 Aida:

I sminkväg tycker du ska testa IsaDora High Performance foundation, Clinique High Impact Mascara och MAC Studio finish concealer om du inte redan har gjort det.
Är du sugen på att testa nya hudvårdsprodukter så kan jag rekommendera Liz Earle, hennes cleanser och toner är hur bra som helst!

13 josefina:

Jag skulle va sugen på att du testar Niveas BB-cream.
För jag har inte än hittat nån som passar mej riktigt och börjar bli lite små fattigt i plånboken när det har kommit ut så många bb creams nu.

14 Anna:

Jag är sjukt nyfiken på de nya lacken från Illamasquas nya kollektion, de vill jag se!

15 cecilia dijkstra:

Jag tycker du ska testa Liquid Gold från Alpha-H !

16 ANNELI BERGMAN - KRISTALLKRONA:

Jag vill att du ska testa holo lacket "Britta" från Make Up Store, har sett det i butik på flaska. Men swathes från den var lite dåligt. Tänkte om det skulle vara värt att köpa.. :)

KRAM!

17 Andrea / Tasty Tips Blog:

Jag tycker att du bör testa MAC Cleanse off oil! (om du inte redan gjort det och jag råkat missa det)
Det är den allra bästa sminkborttagningen enligt mig!

18 Maria J:

Jag tycker att du ska prova puderrougen från FACE Stockholm. De mest pigmenterade rougen jag provat och en lätt dutt räcker långt!

19 Johanna:

Jag är nyfiken på Maybellines Rocket Mascara och skulle gärna vilja veta din åsikt om den produkten.

20 Lisa:

Jag är nyfiken på OPI Drip Dry! Vet inte om den produkten är ny men fick syn på den på ebay häromdagen. Man lägger två droppar av Drip dry på sitt nymålade nagellack så ska tydligen lacket torka inom 60 sekunder! Låter fantastiskt om det fungerar då jag aldrig har tålamod att vänta tills lacket är torrt!

21 Josefin:

OPI natural nail strengthener har gjort underverk för mina naglar. Jag har alltid haft problem med naglar som skivar sig och bryts men nu är de starka och det är lätt för mig att få dem långa. :)
Den tycker jag att du ska testa.

22 mathilda eriksson:

MUS ögonbrynsskugga, för att se om den är nått för mig ^^, tappade min från hm i golvet idag :'(

23 Gelic' nail art:

Min förra kommentar vet jag inte vars den hamnade men jag gör ett nytt försök! :)

Jag använder just nu The body shops moisture foundation. Just nu på vintern använder jag 01 som är den ljusaste färgen (åt det gulare hållet)och använder deras foundationborse/pensel till att applicera. Tror jag har 05 på sommaren som är efter 01 i "gulare" ton. Vet inte om du testat den? försökte söka i bloggen men hittade inte. Mitt "problem" när jag letat foundation är just att hitta rätt färg. Har insett själv (trots att jag försökt fråga i butiker, men haft otur med personal) att jag behöver en gulare färg för att matcha min hy och den från body shop passar mig. Innan har jag haft nivea stay real men vill minnas att den var för mörk. Skulle dock gärna vilja hitta en billigare variant. :)

Och skulle gärna vilja vinna pistacchio, den ser mycket vår-vänlig ut. :)

24 Siri :

Hej!

Jag skulle bli glad om du provade Body shops rouger, mest nyfiken är jag på baked-to-last blush som finns i två nyanser - petal och coral.
Tack för en inspirerande blogg!

25 Leila- En fotoblogg i Kumla:

Tjena, jag tycker att du borde testa denna, Lumene Hydrating Touch Moisture Replenishing Cream Cleanser. Om den verkligen är bra.


Kram!

26 Lotta:

Jag skulle vilja att du testade någon concealer, gärna i budgetklassen, som är bra att ha under ögonen. Jag är lite äldre och har lite linjer under ögonen som jag inte vill framhäva, men jag vill maskera det mörka! På min lista med grejer jag är nyfiken på har jag skrivit upp Lumene, Loreal Lumi och Fit Me från Maybelline.

Svar: L'oreal Lumi har jag testat och gillat! Du kan hitta min recension här: http://honi.blogg.se/2012/november/loreal-lumi-magique-concealer-pen-light.html
Anna

27 mia:

Jag skulle vilja att du testade ögonskuggor från wet n wild- jag har en förutfattad mening att billiga skuggor inte är så bra men är inte tillräckligt kunnig för att avgöra om det stämmer. Det är du!

28 roxcat:

Jag vet inte om du har provat på Milani's Baked Eyeshadows, det verkar finnas en del trevliga färger som nog skulle vara intressanta att testa.

Kommentera här: