Recension: Waterclouds Relieve Climbazole Tonic

 
Under vintertid så får min pojkvän väldigt torr hårbotten och jag bad honom därför om att testa Climbazole Tonic från Waterclouds Relieve-serie som är framtagen för att hjälpa dom som har problem med mjäll eller torr hårbotten. Produkten innehåller bland annat Climbazole som ska motverka mjäll och Salisylsyra som lindrar klåda.
 
Climbazole Tonic är en riktigt flytande produkt som ska masseras in i hårbotten efter man har tvättat håret(Och inte tvättas ur igen, ungefär som en Leave-in kur). Om man luktar på produkten från flaskan så luktar den väldigt skarpt och starkt av något som jag bäst kan beskriva som hostmedicin, men när håret har torkat så är doften nästintill obefintlig.
 
Min pojkvän berättar att den kändes väldigt kylande, som vissa mintiga schampon gör, men att det inte var obehagligt på något sätt. Han berättar även att dom problem med torr hårbotten som han normalt har under vintern inte generar honom mer utan nästan har försvunnit helt. Det får vi väl säga är ett positivt resultat! Eftersom han inte direkt har så mycket annat att jämföra med (Han använder oftast bara det jag ställer i duschen) så kan vi inte sätta ett betyg, men han tyckte att det var en bra produkt!
 
Pris: 150 kr.
Mängd: 250 ml
Finns hos: Frisörsalonger som för Waterclouds.

Kommentera här: