Recension: Sigma F80 Flat Top Kabuki

Möt en av mina nya favoritborstar, F80 Flat Top Kabuki från Sigma*! Tättpackad som bara den, fäller inte, välbalanserad, mjuk som en dröm, gör blending till en barnlek... Jag kan verkligen inte hitta några som helst fel med denna goding till borste förutom att det tar längre att rengöra den än normala borstar, just för att den är så tättpackad och därför kan det vara svårt att komma åt ordentligt.
 
Jag använder min till att applicera krämrouge, flytande foundation, mineralfoundation och bronzer, men möjligheterna är oändliga och den funkar till nästan allt i ansiktsväg. Min väninna använder samma borste till att applicera sin BB-cream för att hon tycker att den smälter in i huden bättre än med andra borstar. Love it! Har redan beställt en till då min är konstant smutsig.
 
 
Pris: 18 dollar.
Finns hos: Sigma Beauty*
Mitt betyg: 5/5.
 
*Detta inlägg innehåller Affiliate-länkar.

Kommentarer:

1 Sofie:

Åh, är så sugen på att testa lite Sigma-borstar!
Var nära på att beställa i början av december när de hade fri frakt eller vad det var, men det blev aldrig av...

Svar: Rekommenderar definitivt också deras E25 blendingborste till ögonen, den är fantastisk! Det finns en 10% rabatt kod som ligger ute i min side-bar på bloggens framsida :)
Anna

2 Andrea:

Ja, hade också lust att beställa därifrån men frakten är så dyr. Tänkte beställa i november då det var fri frakt i samband med black friday men jag tänkte att det kanske skulle bli någon bra deal efter jul, men nä. Du, Sofia kanske vill samfrakta? :-)

Svar: Sigma har ofta bra deals och rabattkoder, men jag får erkänna att jag inte håller så noga koll. På bloggens framsida ligger det dock alltid en rabattkod från Sigma!
Anna

3 Lisa Stenberg:

Jag älskar sånna borstar till flytande foundation. Tycker att det blir så mycket snyggare än med vanlig foundationborste

Svar: Det tycker jag också, mycket mer naturligt men ändå mer täckande. Knäppt hur mycket borstar kan påverka, men det är klart.. Allt blir lättare med bättre verktyg!
Anna

4 Ninni:

Älskar mina nya borstar från Sigma! Skulle köpt fler... får bli framöver, bra med rabattkod! Tack!

Svar: Jag beställde ett gäng för inte så länge sen, längtar!
Anna

Kommentera här: