Recension: Sephora Doe Eyed Felt eyeliner

Är det något jag älskar så är det riktigt rejäla bäcksvarta eyelinervingar, more is more! Jag är storförbrukare av denna slags filtspets-liners som är precisa och som brukar ge bra med svärta, så när jag var i grekland i somras så köpte jag denna hos Sephora. 
 
Första gången jag testade den så tänkte jag att den kändes ovanligt skir och torr i formulan, men jag ställde den upp-och-ner i min eyeliner-bytta och tänkte att färgen nog bara behövde rinna neråt. Tror ni det löste mina problem? Nej, det blev bara värre! Maken till värdelös eyeliner får man leta länge efter..
 
Jag var helt övertygad om att jag fick ett måndagsexemplar tills jag började googla recensioner och det ploppade upp hundratals där skribenten hade haft samma upplevelse som mig. Det här är nog något av det värsta jag någonsin har testat, och jag rekommenderar att man lägger pengarna på något annat (T.ex Isadora's Flex Tip liner som är genial). 
 
 
Summa summarum, torr, noll pigment, filtspets-tippen suger inte åt sig produkt alls och den är skir som bara den. Skippa!
 
Pris: Tror jag gav 8 euro eller något liknande.
Finns hos: Sephora
Mitt betyg: 0/5.

Kommentarer:

1 Sandra:

Då är det ju tom mer värt att satsa på HM:s eyeliner-penna, för 40 kr. Tråkigt när man blir så besviken på en produkt!

Svar: Ja! Eller om man har tillgång till Gosh så är deras extreme art flex tip liner också fantastisk, den kostar typ 70 kr. Den använder jag!
Anna

2 Karin Molin:

Men jisses, trodde inte så dåliga produkter fick komma ut på marknaden ens, jag kör en liknande från Oriflame, som varit min följeslagare i ett par år nu, den är helt underbar :)

Svar: Vad heter den? :-) Jag är sugen på att testa några fler varianter.
Anna

3 Viola, Killer Colours:

Ja urk, denna supersuger. Blev himla bitter över att ha lagt ut pengar på den. Haha

Svar: Eller hur?! Jag hade gladeligen returnerat den om jag kunde, men då måste jag åka till Rhodos igen. Inte för att det hade suttit helt fel..
Anna

4 B R O W N S U G A R:

Nä fy vad skrattretande!

Svar: ELLER HUR! Helt sjukt!
Anna

5 Karin Molin:

Sv: Oriflame Beauty Eye Liner Stylo
Fungerar suveränt för mig :)

Svar: Tack! Ska kika in denna :)
Anna

Kommentera här: