Recension: Nivea Double Effect Eye Make-up Remover

 
Jag har en förkärlek för matta läppstift, kraftig eyeliner och rikligt med mascara, och då är det viktigt att ha en riktigt bra remover så att man inte sitter och gnuggar med en bomulls-rondell i ögonen och på så sätt skadar den tunna huden. 
 
För ett tag sedan var jag på ett event med jobbet och fick en giga-goodiebag från Nivea med hem för test, och Nivea's Double Effect remover var en av produkterna som jag tyckte lockade mest. Den har samma koncept som min absoluta favorit remover från L'oreal (Som jag recenserade redan 2010, med högsta betyg), med en två-fas formula där den ena fasen består av olja och removern ska skakas innan användning. Jag har även testat Nivea's vanliga remover som jag tyckte var lite sisådär..
 
Double effect är riktigt billig med sina 55 kr/125 ml, och avlägsar relativt enkelt min ögonmakeup utan att jag behöver gnugga så mycket. Den är bra, men jag känner mig riktigt oljig runt ögonen efter användning och när jag skakar flaskan så har removern redan separerat sig och jag måste skaka igen. Det krävs mer jobb med denna än med min L'oreal-remover, den är bra (Men inte fantastisk).
 
Pris: 55 kr.
Mängd: 125 ml.
Finns hos: Kicks, välsorterade matbutiker etc.
Mitt betyg: 3/5. 

Kommentarer:

1 Dess/Drömteori:

Den är ganska full med silikon också va har jag för mig?

2 Dess/Drömteori:

Den är ganska full med silikon också va har jag för mig?

Kommentera här: