Recension: Isadora Gelato ögonskuggepalett

 
Pastellbomben Gelato från Isadora's vårkollektion var den produkt som fångade mitt intresse allra mest. Denna palett, som jag trodde bestod av enbart matta pasteller består i verkligheten av tre skimmerskuggor och en matt skugga. Skuggorna är lite flygiga och mjöliga i konsistensen, och om man vill att dom ska synas på ögonlocken så gäller det att verkligen packa på för dom är lite snåla i pigment.
 
Den pastellblå skuggan i nedre högre hörnet är absolut den som känns enklast att applicera, den känns lite mer "krämig" men är ändå långt ifrån lika pigmentrik som jag hade önskat. Den rosa skuggan som är den enda matta var överraskande nog lättast att bygga upp till önskad täckning, det brukar vara tvärtom med matta skuggor. Dessa skuggor fungerar allra bäst på en klistrig vit bas a la Nyx Milk, en primer är inte riktigt nog för mig.
 
 
Eftersom skuggorna är så skira så var det lite svårt att få till bra swatches, jag har tagit en blixtbild och en i dagsljus så att ni kan se skillnaden. På den lite suddiga blixtbilden framträder skimret mycket bättre iallafall! Skuggorna är swatchade på ett tunnt lager concealer med ett finger, jag har använt flera lager för att få denna täckning. Jag har gjort en sminkning med dessa skuggor som också dyker upp snart!
 
 
Pris: 129 kr.
Finns hos: Åhlens, Kicks etc (Där Isadora säljs).
Mitt betyg: 2/5.

Kommentarer:

1 michaela- med syskon i magen ♥:

dom är i vilket fall väldigt härliga att titta på bara såhär :)

Svar: Ja det får man säga, men dom var inte lika trevliga att använda tyvärr :(
Anna

2 Sara Ekman:

Superfina färger!

Svar: Riktigt våriga!
Anna

3 Sara:

Jätte fina färger :)

Svar: Dom är himla söta och våriga, men lite svåra att applicera.
Anna

4 Sara:

Vilka fina färger :)

Svar: Vår deluxe!
Anna

5 Sofia:

Superfina färger! :-)

6 Ann-Sofie:

Väldigt våriga pastellfärger, som ser väldigt fina ut. Men jag har så svårt att ha såna färger på mig själv, men tycker det ser sååå fint ut på andra. :-)

Svar: Men åh varför! Det är så fint tycker jag, på alla hudtoner. Man kan ju tona ner det lite och bara ha en "wash" av färg på locken, typ en ljus ljus gul vid tårkanalen och en ljus rosa på locket. Läckert!
Anna

7 Linda:

Riktigt tråkig att de hade så dåligt pigment. Annars är det ju himla fina färger :)

Svar: Det är det, riktigt våriga och härliga :)
Anna

8 Omygloss:

Tråkigt att det var så kasst pigment, det ser ju ut att vara himla fina färger annars när man bara kollar på paletten! Du får ha den som en tavla istället :)

Svar: Jag har dammat till hela paletten så någon tavla blir det absolut inte! :p Jag har testsminkat lite, det kommer en EOTD med paletten imorgon tror jag.
Anna

9 Sanna:

Härliga färger

10 roxcat:

Jag tror nästan jag måste ha den här paletten trots att de är lite svåra att använda, färgerna ser så underbara ut! Min Milk-penna behöver nog få komma ut och leka lite =)

Svar: Även ovanpå milk kan man behöva packa lite, jag lägger upp en EOTD här snart så kan du se hur dom ser ut ovanpå milk!
Anna

Kommentera här: