Recension: L'oreal Color Riche Le Smoky

 
Här kommer en recension på tre pennor från L'oreal som var del av L'oreals höstnyheter, Color Riche Le Smoky. Le Smoky är en kajalpenna med sudd i andra änden som ska vara ultimata till att göra smoky eyes. Jag har använt dessa som en vanlig eyeliner på övre fransraden och sedan suddat ut med en lilla sudden i den andra änden för att få en rökig lite rockigare look. 
 
Jag har dom tre färgerna Purple Dream, Black Velour och Antique Green. Den lila tycker jag är jättevacker, man får ett lite mjukare resultat samtidigt som det framhäver min ögonfärg mycket bättre än en skarp svart. Jag gillar faktiskt alla färger, och tycker att allihop är mjuka och lättjobbade.
 
 
Det enda jag inte tycker dessa funkar till är som inliner på vattenlinjen, dom suddas ut väldigt snabbt och lägger sig hellre på ögonfransarna än på vattenlinjen. Är det en inliner man är på jakt efter så rekommenderar jag alltså inte dessa, men däremot som en snygg rökig eyeliner. Absolut!
 
För att avsluta kommer här lite swatches!
 
 
Pris: 99 kr
Finns i: 6 färger
Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
Mitt betyg: 4/5. 

Kommentarer:

1 LORISSA LOVEBOMB:

oooh, sweet, jag behöver bara eyeliner till övre fransraden, kanske är dessa jag satsar på nästa gång då :)

Svar: Jag kör också oftast bara på övre fransraden, gillar när ögonen ser lite större ut och svart gör ofta så att mina ser så små ut!
Anna

2 Stephanie :

Den gröna var väldigt fin. Har en skugga från the body shop som den hade kunnat gifta sig med ;)

Svar: Älskar när man hittar såna "matchningar". Hade en lila eyeliner som jag hittade en kompis till från Wet N Wild tror jag det var, lyckan!
Anna

3 Beautybylinda :

Väldigt fina färger :) men har läst på andra bloggar att de inte håller på bra under dagen. Har du märkt av det något?

Svar: Utan primer höll dom okej, men med primer hade jag inga problem alls. Jag har dock lite torrare ögonlock, så jag brukar normalt inte ha problem med sånt. Jag har haft dom genom en hel dag med både skola, jobb och cykeltur och när jag kommit hem har dom sett likadana ut!
Anna

4 Michan- Beauty by M:

Åh,den gröna <3

Svar: Love it!
Anna

5 Jenny:

Har en vän som fick ENORMA reaktioner på den här kajalen , båda ögonenlocken svullnade upp och kliade så hon knappt såg något . Hon är inte känslig för något annat smink. Rekommenderar inte den här kajalen...

Svar: Oj verkligen? Hon måste varit allergisk mot någon av ingredienserna, men att inte rekommendera den är ju som att vara (Som jag) tomatallergiker och rekommendera icke-tomatallergiker att låta bli att äta tomater. Alla är vi olika, och på vissa funkar vissa produkter inte! Mycket synd att hon fick en sådan reaktion, vad sa läkaren att det berodde på?
Anna

6 Jenny:

Sant alla reagarerar självklart inte på den här kajalen :), jag menar bara att om man kär känslig bör man kanske vara försiktig :)

Svar: Absolut, man ska känna sina egna begränsningar och lyssna till kroppen, precis som med allt annat :-)
Anna

7 Lotta:

Jag har den i grönt, gillar väldigt mycket! Och nu blev jag sugen på den lila..
Min vardagssminkning består oftast av kajal på övre fransraden och mascara. Snabbt o enkelt!

Svar: Ja det är inte ofta jag orkar tricksa med kajal på vattenlinjen då jag tycker att det är en bra ide att klia mig i ögat när jag sitter på föreläsningar :-P
Anna

8 Emma P:

Skitsnygga pennor verkligen! Jag är ju dock ganska känslig, så jag blev lite nervös, även om det såklart inte är givet att jag skulle reagera på ingredienserna...

Svar: Jag har inte märkt av någonting iallafall :-)
Anna

Kommentera här: